Başkan Öz: "Çan OSB için girişimlerimizi sürdürüyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Çan OSB için girişimlerimizi sürdürüyoruz"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve beraberinde teknik ekip, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek Çan Karma Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Genel Sekreter Sema Sandal, Çan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Durmaz, İmar ve Şehircilik Müdürü Zeliha Soysal Bandırma ve Harita Teknikeri Esra Kurt hazır bulundu.

“ÇAN KARMA OSB’NİN KURULUŞ SÜREÇLERİNDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Çan Karma OSB’nin kuruluş çalışmaları hakkında yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, "Bölgemizin rekabet gücünün artması ve kalıcı istihdamın sağlanması için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan tüm çalışmalarda Oda olarak azami katkıyı vermeye çalışıyoruz. Ezine Gıda İhtisas OSB’den edindiğimiz tecrübelerimizi Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e aktardık. Kendileri de resmi müracaatlarını yaptıklarını bildirdiler. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasıyla Çan ilçemiz çok önemli bir lojistik noktası haline gelecek. Bu durumu bölge ekonomimiz için hep birlikte fırsata çevirmemiz lazım. Çan ilçemiz sanayi ile barışık bir ilçemiz. İlçe ekonomisine büyük fayda sağlayacak Çan OSB için olumlu yönde kamuoyu oluşturacaklarına inanıyorum" dedi.

"GİRİŞİMLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ise, "Çan Organize Sanayi Bölgesi için bugün de Ticaret Sanayi Odası Başkanımız Selçuk Semizoğlu ile görüştük. Ekonomik kalkınmayı hızlandırıcı işlevi, artan yatırımcı yolu neticesinde istihdam ve işsizlik sorunlarına çözüm getirecek imkanları ile ilçemiz sınırları içerisinde yer alması adına yol haritasını belirlediğimiz ve bu doğrultuda adımlar attığımız 'Organize Sanayi Bölgesi' kurulmasını içeren çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin gelişimi ve değişimini destekleyecek, ekonomik ve sosyal alanlarda olumlu yansıyarak kazanımlar elde edilmesi adına OSB için ilgili müdürlükler ve odalar ile temaslarımızı adım adım sürdürüyoruz. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta Teknoloji İl Müdürlüğü ile görüşmelerimizin ardından bugün de Çanakkale Ticaret Odası ile temaslarımızı ve girişimlerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan: “Atatürk’ün CHP’si bugün adeta işgal altında”Önceki Haber

Bülent Turan: “Atatürk’ün CHP’si bugün a...

AK Parti, Esra Yüksel'e sahip çıktı: "Çanakkalemiz için daha da başarılı çalışacak"Sonraki Haber

AK Parti, Esra Yüksel'e sahip çıktı: "Ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!