Başkan Öz, DSİ'den müjdeyle döndü: "Kocabaş Çayı 2. Etap Islah Çalışmaları başlayacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz, DSİ'den müjdeyle döndü: "Kocabaş Çayı 2. Etap Islah Çalışmaları başlayacak"
Balıkesir'e giderek DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin ile görüşen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz müjdeli haberle döndü. Göreve geldiklerinden beri takibini yaptıkları Kocabaş Çayı Islah Projeleri için gerekli bütçenin sağlandığı müjdesini veren Başkan Öz, çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını belirtti.

Gelişmeleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Balıkesir DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin'i ziyaret ederek Çan'da düşünülen projelerin müjdeli haberini aldık. Göreve geldiğimizden bu yana takibini yaptığımız Kocabaş Çayı Islah Projeleri kapsamında gerekli bütçenin sağlandığı haberi Çan halkı adına bizleri sevindirdi" açıklamalarına yer verdi.

Gerçekleştirilecek çalışmanın detaylarını da aktaran Başkan Öz, "Kocabaş Çayı 2. Etap Islah Çalışması Projesi içinde perde duvarı devamının yapımı, seramik yaya köprüsü ve Kocabaş Çayı içerisinde biriken ve kötü görüntüye sebep olan rutubatın gelmesini engelleyecek tersip bandı çalışmaları kısa süre içinde ilçemizde hayata geçmiş olacak" diye konuştu.


 

Anahtar Kelimeler:
Rıdvan Uz'dan "RES'e evet" diyen CHP'li 6 İl Genel Meclis Üyesine tepki: "Gerekçenizi kamuoyu ile paylaşın"Önceki Haber

Rıdvan Uz'dan "RES'e evet" diyen CHP'li...

Gelecek Partisi berber ve kuaförlere maske ile dezenfektan dağıttıSonraki Haber

Gelecek Partisi berber ve kuaförlere mas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!