Başkan Öz: "Kadınlar aydınlık geleceğin temel taşlarıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Kadınlar aydınlık geleceğin temel taşlarıdır"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öz mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgiyi, özveriyi, bereketi, güzelliği, şefkati ve merhameti bir sinede barındıran kadınlar, aydınlık bir geleceğin dört başı mamur bir Türkiye’nin temel taşlarıdır. Demokrasi, insan hakları, insan onuruna ve saygınlığına yaraşır her güzelliğin önü de ardı da kadının mutluluğuyla ilgilidir.

Ülkemizin bağımsızlığı, cumhuriyetimizin kuruluşu ve yükselmesi, yolunda gayret ve emekleri, çile ve hasletleri olan kadınlar borçlu olduğumuz yüce bir kesimdir. Özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı kadınlara yapılan her türlü psikolojik ve fiziksel saldırı ile hak gaspı, insanlıkla ilişkilendirilemez.

Ülkemizin güçlü yarınlarının garantisi, laik ve demokratik Türkiye’nin teminatı kadınlarımızdır. Ülkesi ve milleti dara düştüğü anda “Evladım anasız büyür ama vatansız büyüyemez” diyerek devletinin ve milletin geleceği uğruna evladını, eşini şehit verip vatan toprağına emanet eden şeref timsali kadınlarımız başta olmak üzere saygıdeğer bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum."

 


Kılavuz Kaptan, Çanakkale Boğazı'nda ölümden döndü!Önceki Haber

Kılavuz Kaptan, Çanakkale Boğazı'nda ölü...

Başkan Makas: “Bu çirkin söylemlerin, Atatürk CHP’sine gönül vermiş CHP’lilerin fikirlerini temsil ettiğine asla inanmıyoruz!”Sonraki Haber

Başkan Makas: “Bu çirkin söylemlerin, At...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!