Başkan Öz: "Öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacıdır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Öz: "Öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacıdır"
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başta Çan olmak üzere ülkemizin dört bir tarafında görev yapan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü, içten dileklerimle ve saygılarımla kutlarım. 

Bilgi, birikim ve deneyimle genç nesilleri ve güçlü yarınları hazırlayan öğretmenlerimiz eşsiz ve saygıdeğerdir. Atatürk’ün sözüyle, “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.” Öğretmenlerimiz bir kandil misali, kendini tüketerek başkalarına ışık vermektedir. Yine Atatürk’ün, “Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” sözleriyle ifade ve işaret ettiği nesilleri şekillendirecek olanlar onlardır. 

Gelişim ve kalkınma adına bugün ne varsa aslında öğretmenlerimizin eseridir. Türkiye'nin her yerinde görevlerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimize, kendilerine eğitime ve öğrencilerine adamış olan eğitimcilerimize şükranlarımı sunuyorum. Eğitim vermenin yanında yeni nesilleri hayata hazırlayan, aileden sonra örnek alınan öğretmenlerimiz her zaman başımızın tacıdır. 

Bu duygularla; başta aziz milletimizin Başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anarken geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım."

Anahtar Kelimeler:
Kent içi ulaşım kartlarında 'HES' dönemi başladıÖnceki Haber

Kent içi ulaşım kartlarında 'HES' dönemi...

Biga'da 7 köye korona karantinası!Sonraki Haber

Biga'da 7 köye korona karantinası!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!