Başkan Yüksel: "Bu raporla birlikte, Ezine'de yapılacak tüm yatırım ve projelerde süreçlerin daha hızlı ilerlemesi hedeflenmektedir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel: "Bu raporla birlikte, Ezine'de yapılacak tüm yatırım ve projelerde süreçlerin daha hızlı ilerlemesi hedeflenmektedir"
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, ilçenin tamamını kapsayan İmara Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporlarının, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını duyurdu. Başkan Yüksel, bu raporla birlikte Ezine'de yapılacak tüm yatırım ve projelerde süreçlerin daha hızlı ilerlemesinin hedeflendiğini kaydetti.

Başkan Yüksel'in konuya ilişkin açıklaması şöyle:

İlçemizin Tamamını Kapsayan İmara Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu Belediyemiz Tarafından Hazırlanmış ve 20.05.2020 Tarihinde Çevre Şehircilik Bakanlığımız Tarafından Onaylanmıştır. Ezine Küçük Sanayi Sitemizin’de İmara Esas Jeolojik-Jeoteknik Etütü de Belediyemizce Hazırlanarak Küçük Sanayi Sitemizin Bütçesine Katkı Sağlanmıştır. Ayrıca, İmara Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu ile Memleketimizde,Sevdamız Ezinemizde Yapılacak Tüm Yatırım ve Projelerde Süreçlerin Daha Hızlı İlerlemesi Hedeflenmektedir."

Anahtar Kelimeler:
Bayramiç Belediyesi hizmete ara vermediÖnceki Haber

Bayramiç Belediyesi hizmete ara vermedi

Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nde deniz taş dolgusuna başlanıyorSonraki Haber

Gelibolu Yeni Feribot Terminali’nde deni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!