Başkan Yüksel'den, "Gençler hayal kuramıyor" diyen Akşener'e cevap: "Bizler müreffeh bir memlekete ulaşmak için gençlik hayallerini feda edenlerdeniz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel'den, "Gençler hayal kuramıyor" diyen Akşener'e cevap: "Bizler müreffeh bir memlekete ulaşmak için gençlik hayallerini feda edenlerdeniz"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "İş bulamayan, hayal kuramayan gençler senin eserin, suçlu sensin Sayın Erdoğan" şeklindeki suçlamasına Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'den cevap geldi. Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından biri olan Yüksel, Ezine için hayata geçirdikleri projeleri sıralayarak, "'2020 yılının hayal kuramayan gençliği' diyor Sayın Meral Akşener. Bizler; bağımsız ve müreffeh bir memlekete ulaşmak için gençliğini, gençlik hayallerini feda edenlerdeniz. Sizin kürsünüzde konuşanlar hayalperest olmasın" sözleriyle Akşener'e yanıt verdi.

Partisinin Grup Toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gençlerin yaşam tarzlarına karışıldığı, sosyal haklarının yok sayıldığı ve geleceğe dair hayal kurmalarının engellendiğini ileri sürerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Akşener, "Giydiğine, yediğine, içtiğine, oturmasına kalkmasına karışıyor; gençliğini hakkıyla yaşamamış adamlar gençlere sürekli bir ders verme havasında. Sürekli parmak sallama halindeler. Gençlerin hakkı, hukuku söz konusu olduğunda hep bir dayatma var. 25 yaş altındaki çalışanların sosyal haklarını tırpanlayacak, onları işverene ve hayata karşı savunmasız bırakacak bir düzenleme bulmuşlar araya da 50 yaş üstünü de sıkıştırmışlar. Akıllarınca esnek çalışmayı sabitlemeye çalışıyorlar. İşten çıkarmaları kolaylaştırıyorlar. Eserini görüyor musun Erdoğan? İş bulamayan, hayal kuramayan gençler senin eserin, suçlu sensin Sayın Erdoğan" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi.

BAŞKAN YÜKSEL'DEN, AKŞENER'E CEVAP

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suçlamalarına, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'den cevap geldi.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olmasının yanı sıra, görevdeki ilk yılında Ezine için birçok projeyi hayata geçiren Başkan Yüksel, "'2020 yılının hayal kuramayan gençliği' diyor Sayın Meral Akşener. Bizler; bağımsız ve müreffeh bir memlekete ulaşmak için gençliğini, gençlik hayallerini feda edenlerdeniz. Sizin kürsünüzde konuşanlar hayalperest olmasın" sözleriyle Akşener'e yanıt verdi.

"BİLİYORUZ Kİ HER KOŞULDA YANIMIZDALAR"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun destekleri sayesinde, Ezine için birçok farklı projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Yüksel şöyle konuştu:

"Sosyal Tesis Peyzaj Ve Amfi Yapım çalışmalarımız, Akçin Çay Islahı çalışmalarımız, Kapalı Pazaryeri 2. Etap Yapım çalışmalarımız, Kilit Parke Taşı Döşeme çalışmalarımız, Mesire Alanı Çevre Zabıta Noktası Yapım Çalışmalarımız, Sosyal Tesis Traverten Döşeme çalışmalarımız, ilçemizin tamamının otobüs durağı, bisiklet yolu, trafik işaretleri, yönlendireme tabelaları, trafik ve park sorunu ile ilgili proje çalışmalarımız, İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve Belediyemiz iş birliğinde zirai ilaç kutusu atığı kontenyır noktaları oluşturulması çalışmalarımız, Erenler Mesire Alanı Amfi Yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra, belediyemizin enerjini yükünü azaltmak adına Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 2021 yılının Nisan ayında inşallah kendi  enerjimizi üreteceğiz. Gençlerimizin sporla bütünleşerek daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri adına, içinde birçok tesisi barındıran Ezine Belediyesi Spor Kompleksinin yapım ihalesini gerçekleştireceğiz. Esnafımızın yıllardır çözülemeyen ve adeta kanayan yarası haline gelen Küçük Sanayi Sitesi sorununu da çözüme kavuşturuyoruz. Buranın ihalesini de Temmuz ayı içinde yapacağız. Aynı şekilde, Kültür Merkezimizin inşaat çalışmaları sürüyor. İçinde 316 kişilik konferans salonu, sanatçı odaları, kütüphane, eğitim atölyeleri ve çok amaçlı sosyal alanların yer alacağı Kültür Merkezimiz, Ezinemize büyük değer katacak. Biz gençliğimizi de gençlik hayallerimizi de ülkemiz için feda ediyoruz. Tüm bunları yaparken de kıymetli vekillerimiz Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu'nun desteğini yanımızda hissediyoruz. Biliyoruz ki her koşulda yanımızdalar. Sayın Akşener'in söylediklerinin aksine, gençlerin daha mutlu bir hayat sürebilmeleri, geleceğe güvenle bakabilmeleri ve hayallerinin peşinde koşmaktan asla vazgeçmemeleri için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz."


 

Anahtar Kelimeler:
Feribot büfeleri yeniden açılıyorÖnceki Haber

Feribot büfeleri yeniden açılıyor

Biga merkezli tefeci operasyonu!Sonraki Haber

Biga merkezli tefeci operasyonu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!