Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu sokaklara taşıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu sokaklara taşıdı
Bayramiç Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl sevincini ilçenin dört bir yanına taşıdı. Coşkuyu, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan çocukların ayağına götürdü.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan, ulusal egemenlik hakkının halka verildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yıl dönümü ve Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bayramiç’te kutlandı. 

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ilçede kutlama programları yapılmazken, Bayramiç Belediyesi tarafından hazırlanan araçlarla bayram coşkusu, çocukların ayağına götürüldü. 

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun programa katılarak, balkonlarda, camlarda coşkuya ortak olan halkın bayramlarını kutladı. 

Çocuk şarkıları ve marşların çalındığı araçlar, tüm ilçeyi sokak sokak dolaştı. Çocuklar, ellerindeki bayrakları sallayarak bayram sevincini doyasıya yaşadı. 

Sesli yayın araçlarında coşkuyu artıran animasyon ekipleri, çocukları eğlendirdi. Ekipler, gün boyunca gerçekleşen çalışmada sosyal mesafe ve hijyen kuralına dikkat etti.


 

Anahtar Kelimeler:
Limak’tan 23 Nisan’ın 101. yılına özel enerjik yarışmaÖnceki Haber

Limak’tan 23 Nisan’ın 101. yılına özel e...

Yenice’de kolluk kuvvetleri 23 Nisan coşkusunu yaşattıSonraki Haber

Yenice’de kolluk kuvvetleri 23 Nisan coş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!