Bayramiç’te ‘Esnaf, İndirim ve Alışveriş Günleri’ başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç’te ‘Esnaf, İndirim ve Alışveriş Günleri’ başladı
Bayramiç Belediyesi ve Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğinde 23-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Esnaf, İndirim ve Alışveriş Günleri” kortej yürüyüşüyle başladı.

Esnaf İndirimli Günleri açılış kortejine Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Sadık Göğüsgeren, Zeki Sezer,  CHP Bayramiç İlçe Başkanı Emin Fidan, İYİ Parti Bayramiç İlçe Başkanı Ziya Erol, Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Yüksel, muhtarlar, STK başkanlarının yanı sıra esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramiç Belediyesi önünde başlayan, bando ve animasyon ekipleri eşliğinde yapılan kortej yürüyüşünü, halk alkışlarla karşıladı. 

Her zaman Bayramiç esnafının yanında olduklarını vurgulayan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “‘Esnaf, İndirim ve Alışveriş Günleri’nin çarşımıza renk ve hareket katacağına eminim. Hem halkımıza hem de esnafımıza yarar sağlayacak tüm projeleri, hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ise “Esnafımıza biraz katkı sağlamak, hemşerilerimize de keyifli ve bol alışverişli günler yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bizlere destek olan belediye başkanımıza teşekkür eder, esnaflarımıza hayırlı, bol kazançlar dilerim” diye konuştu.


ÇTSO’ya bakanlık düzeyinde ziyaret: Madencilik sektöründeki çalışma koşullarını görüştülerÖnceki Haber

ÇTSO’ya bakanlık düzeyinde ziyaret: Made...

Özlem Karadayı: “Kadın girişimcilere umut olmak istiyoruz”Sonraki Haber

Özlem Karadayı: “Kadın girişimcilere umu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!