Bayramiç’te lezzetini tatmayan yok: Uçan Kardeşler Et Pazarı, Çanakkale şubesiyle hizmette

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayramiç’te lezzetini tatmayan yok: Uçan Kardeşler Et Pazarı, Çanakkale şubesiyle hizmette
Bayramiç ilçesinde uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatla hizmet veren Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın Çanakkale şehir merkezindeki yeni şubesi hizmete girdi.

Uçan Kardeşler Et Pazarı Çanakkale şubesinin bugün gerçekleşen açılış törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile yönetimi, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, CHP Bayramiç İlçe Başkanı Seyhan Palaz ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan CHP’li Muharem Erkek ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın işletmecileri Ertan ve Erhan Uçan kardeşlere hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

İşletmenin hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulunan Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ise, “İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren Uçan Kardeşler Et Pazarı'nın Çanakkale şubesinin açılış kurdelesini CHP Genel Başkan Yardımcımız, Çanakkale Milletvekilimiz Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ile yönetimi, İlçe Başkanımız Seyhan Palaz ve çok değerli partililerimizle birlikte kestik. İşletmenin hayırlı olmasını temenni eder, Ertan ve Erhan Uçan kardeşlerime bereketli kazançlar dilerim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Uçan Kardeşler Et Pazarı Çanakkale şubesinin açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi. Açılış töreni, davetlilerin işletmenin içini gezip ilk alışverişlerini yapmalarıyla son buldu.

Bayramiç’in en köklü işletmelerinden biri olan ve ilçede uzun yıllardır hizmet veren Uçan Kardeşler Et Pazarı, kaliteli ve uygun fiyatlı et çeşitlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Uçan Kardeşler Et Pazarı’nın Çanakkale şubesi, Barbaros Mahallesi Plaj Caddesi No:11/1 (Turgut Reis Ortaokulu yanı) adresinde hizmet verecek. İşletme hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler 0545 364 65 53 numaralı telefon aracılığıyla Ertan ve Erhan kardeşlere ulaşabilecek.


Çanakkale’de Ali Babacan’a şok tepki: “Hakkımı helal etmiyorum!”Önceki Haber

Çanakkale’de Ali Babacan’a şok tepki: “H...

Gökçeada ve Bozcaada’ya yarınki seferler de iptalSonraki Haber

Gökçeada ve Bozcaada’ya yarınki seferler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!