Belediye otobüsünde skandal görüntüler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye otobüsünde skandal görüntüler!
Çanakkale Belediyesi'ne ait şehir ulaşımını gerçekleştiren bir halk otobüsünde koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde koronavirüs ile mücadele kapsamında hiçbir önlem alınmaması ve ayakta bekleyen çok sayıdaki vatandaşın sosyal mesafe kuralına uymaması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre skandal olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Çanakkale ile Kepez Beldesi arasında faaliyet gösteren 17 H 065 plakalı Çanakkale Belediyesi'ne ait halk otobüsünde koronavirüs önlemleri hiçe sayıldı. Otobüse alınan kişi sayısının fazla olduğu ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü. 

"İNSANLAR BİRBİRİNE YAPIŞTI"

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Duruma tepki gören vatandaş sosyal medya hesabından "Çanakkale Belediyesi bu mu sizin sosyal mesafeniz? Tıka basa doldurdu aracı. İnsanlar birbirine yapıştı resmen. Ayıptır kardeşim." mesajını paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
Çan'da düğünler gece 23.00'de bitecekÖnceki Haber

Çan'da düğünler gece 23.00'de bitecek

Belediye otobüsündeki skandal görüntülere Başkan Makas'tan tepki: "Çanakkale Belediyesi, halkın sağlığını bu kadar mı önemsemiyor?"Sonraki Haber

Belediye otobüsündeki skandal görüntüler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!