Biga'da 1 öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıktı: 24 öğrenci karantinaya alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biga'da 1 öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıktı: 24 öğrenci karantinaya alındı
Çanakkale’nin Biga ilçesindeki Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlköğretim Okulu’nda yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte 1 öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıkınca 24 öğrenci tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Kısıtlı yüz yüze eğitimin başlamasının ardından Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlköğretim Okulu’nda, 1 öğretmenin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bir öğretmen ve 24 öğrenci karantinaya alındı. Okuldaki diğer eğitimcilere de test yapılacağı söylenmesine rağmen sağlık görevlilerinin henüz öğretmenlerle iletişime geçmediği ifade edildi. Çanakkale'de daha önce Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulu ve Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu’nda da 3 öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine 33 öğrenci karantinaya alınmıştı.

"EĞİTİM EMEKÇİLERİ RİSKE ATILIYOR"

Okullarda artan vaka sayılarının fazlalığına değinen Eğitim Sen Biga Temsilcisi Ali Murat Öztürk, “Eğitim emekçileri ve öğrenciler riske atılıyor” dedi. Önlem alınmasına dair yapılan uyarıların dikkate alınmadığını belirten Öztürk, yüz yüze eğitimin başladığı ilk haftada koronavirüse yakalanan öğrenci ve öğretmen sayısına dikkat çekti. Öztürk, eğitim emekçilerinin karşılaştığı her türlü problemin takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaynak: Halk TV

Anahtar Kelimeler:
Ayvacık'ta ismi rüşvete karışan savcı açığa alındı iddiası!Önceki Haber

Ayvacık'ta ismi rüşvete karışan savcı aç...

Masumlar Apartmanı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı 6. son bölüm...Sonraki Haber

Masumlar Apartmanı 7. yeni bölüm fragman...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!