Bozcaada Belediyesini isyan ettiren görüntüler: "Başka Bozcaada yok!!!"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bozcaada Belediyesini isyan ettiren görüntüler: "Başka Bozcaada yok!!!"
Çanakkale'nin gözde turizm merkezi Bozcaada'da tatilcilerin arkalarında bıraktıkları çöp yığınları Bozcaada Belediyesini isyan ettirdi.

Bozcaada Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 18 kişilik belediye ekibi ile çevreye atılan çöpleri temizlemenin zorluğuna dikkat çekilerek, yaşananlara şu sözlerle tepki gösterildi:

"38 km2'lik küçücük adamızda günde 10.000 kişiyi ağırlamaya çalışıyoruz. İnanın bu yük 18 kişilik belediye ekibi ile çok zor. Sizlerin desteği olmadan altından kalkmamız mümkün değil. Lütfen çöplerinizi yerlere atmayınız, yere gördüklerinizi denize uçmadan çöpe atınız! Sizler nasıl eviniz kirlendiğinde üzülüyorsanız, plajları, yolları, ormanları kirli görmek de bizleri üzüyor! Unutmayın Bozcaada bizim ve başka bir Bozcaada yok!!!"

Anahtar Kelimeler:
Limak'tan 'Yeşil Faturalı' farkındalıkÖnceki Haber

Limak'tan 'Yeşil Faturalı' farkındalık

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Ezine önemli bir gıda üssü olacak”Sonraki Haber

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Ezine önemli bi...

Haber Yorumları

  • Ayfer pekkuz16-08-2020 12:59

    Ülke yönetimi nasıl sigara cezası getirdiyse cöpede ceza getirsin Cünki sadece dozca ada değil ülkenin kanayan yarası cöp evlere cöp kutuları yapılsın ve sadece haftada üc gün ve beli bir saati olsun o saate cıkar ayan kendi cöpünde boğulsun her yere mobesa koyuldum cöp atana direk 3000tl ceza yazıldım parklarda ki cekirdek citleyenlere 15 gün park süpürme cezası verilsin umarım bunlar bir gün gerçekleşir... Saygılarımla

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!