Bülent Turan: "Çanakkale genelinde 185 bin hemşehrimiz Vefa Sosyal Destek Grubundan faydalandı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "Çanakkale genelinde 185 bin hemşehrimiz Vefa Sosyal Destek Grubundan faydalandı"
Koronavirüs salgını sürecinde Çanakkale'de yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinin büyük bir titizlik ve özveriyle görev yaptığını ifade etti. Turan, "Çanakkale genelinde 185 bin hemşehrimiz Vefa Sosyal Destek Grubundan faydalandı" dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerinin Çanakkale'deki yardım çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bülent Turan şunları kaydetti:

"Covid-19’un ülkemizde görülmeye başlamasıyla beraber çok hızlı tedbirler alındı. Gençlerimiz ve yaşlılarımız başta olmak üzere, hemşehrilerimizin virüsten etkilenmemesine gayret gösterdik. Alınan tedbirlerin hayatın akışını etkilememesi ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Valiliğimizin organize ettiği Vefa Sosyal Destek Gruplarını hayata geçirildi. Tüm ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılan bu organizasyon sayesinde, 22 Mart-27 Mayıs arasında yani 2 aylık sürede Çanakkale’miz genelinde toplam 183.547 hemşehrimize hizmet verildi. Hizmetlerin ulaşmasında görev alan, gece gündüz yoğun mesai harcayan 1.400’e yakın personelimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Çanakkale’miz tarihine yakışır bir vefa, birlik ve beraberlik örneği sergiledi. Vefa ekibimiz bugüne kadar; 22.084 gıda, 5.854 ilaç tedariki, 604 fatura yatırılması, 8.383 sağlık hizmeti, 17.594 banka işlemi, 70.699 sıcak yemek desteği, 35.425 gıda paketi desteği ve 55.671 çeşitli hizmetler olmak üzere birçok konuda çalışmalar yaptı. Güler yüzleriyle hemşehrilerimizin yanında oldu. Rabbim devletimize zeval vermesin. Bu süreçte devletimizin gücünü tüm hemşehrilerimiz gördü. Yapılan çalışmaların amacına ulaşması için bizlerde evlerimizde kalarak, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayarak destek olmalıyız."

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz: "Camilerimiz Cuma namazına hazır hale geliyor"Önceki Haber

Başkan Öz: "Camilerimiz Cuma namazına ha...

Çanakkale'de camiler dezenfekte ediliyorSonraki Haber

Çanakkale'de camiler dezenfekte ediliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!