Bülent Turan: "Koronavirüs tedavisi ücretsiz yapılacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: "Koronavirüs tedavisi ücretsiz yapılacak"
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yeni bir karar daha alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, kişilerin sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmadan koronavirüs tedavileri ücretsiz yapılacak. Kararın ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın herkesin koronaavirüs tedavisi ücretsiz karşılanacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Covid-19'la mücadele kapsamında pandemi testleri, korunma ekipmanları ve tedavisinde kullanılan ilaçlar, kamuoyunda "Tasarruf kararnamesi" olarak bilinen ve 4376 sayılı kanun hükümlerinden muaf tutulacakların tespitine dair ilgili Bakanlar Kurulu kararından muaf tutuldu.

BÜLENT TURAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Millevtvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Turan açıklamasında, "Sosyal devlet anlayışıyla atılan, milleti önceleyen önemli bir adım daha; Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla, koronavirüse yakalanan vatandaşlarımızın tedavisi, sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmadan ücretsiz bir şekilde yapılacak" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "28 gün aralıksız sokağa çıkma yasağı ile 2,5-3 ayda salgını bitirebiliriz"Önceki Haber

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "28 gün aralıks...

Yıldıray Ölçek: "Böyle bir mantığı asla kabul edemeyiz"Sonraki Haber

Yıldıray Ölçek: "Böyle bir mantığı asla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!