Bülent Turan, Meclis'teki Avukatlık Kanunu görüşmelerinin yavaşlığından şikayet etti: "Sabır zor bir imtihan"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan, Meclis'teki Avukatlık Kanunu görüşmelerinin yavaşlığından şikayet etti: "Sabır zor bir imtihan"
Meclis Adalet Komisyonu'nda, barolarla ilgili düzenlemeleri de içeren Avukatlık Kanunu Değişik Teklifi görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Üstelik 2 gündür sabah 4'lere kadar çalışılmasına rağmen halen 1. maddedeyiz. Ayrıca konuşmalar genellikle iyi hazırlanmamış, zayıf, sloganik ve tekrarlardan ibaret. Cumhur ittifakı buna rağmen sabırla, sükunetle dinlemeye, süreci takip etmeye devam ediyor. Sabır zor bir imtihan..." dedi.

Sosyal medya hesabından, partisinin Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç'un, "Saat 01:45... TBMM Adalet Komisyonu’nda Barolar ile ilgili düzenlemeleri de içeren Avukatlık Kanununda Değişiklik Teklifinin görüşmelerine devam ediyoruz" şeklindeki paylaşımını alıntılayan Bülent Turan şu ifadeleri kullandı:

"Üstelik 2 gündür sabah 4'lere kadar çalışılmasına rağmen halen 1. maddedeyiz. Ayrıca konuşmalar genellikle iyi hazırlanmamış, zayıf, sloganik ve tekrarlardan ibaret. Cumhur ittifakı buna rağmen sabırla, sükunetle dinlemeye, süreci takip etmeye devam ediyor. Sabır zor bir imtihan..."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'de 220 kişiyi mağdur eden tefeci suç örgütü çökertildi!Önceki Haber

Çanakkale'de 220 kişiyi mağdur eden tefe...

Muharrem Erkek: "Barolar, hukuk devletinin doğal savunucularıdır"Sonraki Haber

Muharrem Erkek: "Barolar, hukuk devletin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!