Bülent Turan müjdeyi verdi… Çanakkale’ye 106 yeni doktor atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan müjdeyi verdi… Çanakkale’ye 106 yeni doktor atandı
Çanakkale’ye yapılan doktor atamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “İçinde bulunduğumuz salgın sürecinde Çanakkale’mize daha iyi bir sağlık hizmeti sunmak için devlet hastanelerimizin kadro ihtiyaçlarına göre atamalar yapıldı. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olsun” dedi.

AK Parti’li Turan söz konusu doktor atamalarına ilişkin açıklamasında, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de salgınla mücadele ediyor. Çanakkale’mizde de önemli bir salgın süreci yönetiliyor. Şehrimiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da adeta çağ atladı. Çanakkale %88,7 aşılama oranı ile Türkiye’de ilk 3 içinde. Hemşehrilerimizin kaliteli ve kolay ulaşabilir sağlık hizmeti alması daima önceliğimiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte ilgili kurumlarla yaptığımız görüşmelerde ihtiyaç olan alanlara kadro atanmasını yakından takip ediyoruz. Bugün de şehrimize 106 doktorumuzun ataması yapıldı. Şehitler ve Destanlar Diyarı Çanakkale’mize atanan doktorlarımıza hoş geldiniz diyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İhtiyaç duyulan branşlarda atamalara devam edilecek” ifadelerine yer verdi.

100. Dönem Hizmet Yükümlülüğü kapsamında atanan doktorlar Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, Merkez, Eceabat, Ayvacık, Bayramiç, Biga, Çan, Ezine, Gelibolu, Gökçeada, Lapseki ve Yenice’de görev yapacak. 
 


Korona aşısı olmayan işçiler dikkat: Zorunlu test istenecek!Önceki Haber

Korona aşısı olmayan işçiler dikkat: Zor...

Aralık 2022’de bitecekmiş… Hadi inşallah…Sonraki Haber

Aralık 2022’de bitecekmiş… Hadi inşallah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!