Bülent Turan: “Yunanistan tehlikeli sularda yüzüyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan: “Yunanistan tehlikeli sularda yüzüyor”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan’da iş yeri açılışına katıldıktan sonra esnafları ziyaret etti.

Doğu Akdeniz’deki son gelişmeleri değerlendiren Turan, “Yunanistan tehlikeli sularda yüzüyor. Meis Adası’na askeri sevkiyat, karasularını 12 mile çıkarmayı isteme gibi provokatif adımların çok ciddi sonuçları olur. Fransa başta olmak üzere bazı Avrupa ülkeleri Yunanistan’ı şımartmaktan vazgeçsin. Doğu Akdeniz'de yaşanan bir gerginlik Avrupa’yı da etkiler. Doğu Akdeniz’deki haklı davamızda çizgiyi de çizginin rengini de biz belirleriz” dedi.

“TÜRKİYE PANDEMİ SÜRECİNE RAĞMEN TARİHİ BİR VİZYONLA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR”

Çanakkale’nin tüm ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret ettiklerini belirten Turan, “İmkan buldukça köylerimize kadar tüm hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ederek dert ve talepleri yerinde tespit edip, yerinde değerlendiriyoruz İş yeri açılışlarının devam etmesi ekonomide çarkların dönmesi ve şehir ekonomisinin büyümesi adına önemli. Türkiye, pandemi sürecine rağmen tarihi bir vizyonla yatırımlarına devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi çerçevesinde açılışını gerçekleştirdiği MESS Teknoloji Merkezi ve 40 fabrika açılışı ile Mikro Uydu Fırlatma Sistemi Projesi ülkemizi üst liglere taşıyacak değerli yatırımlar. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
Limak Enerji’den ÇTSO’ya ziyaretÖnceki Haber

Limak Enerji’den ÇTSO’ya ziyaret

Avrasya seçim anketi: MHP düşüşte, yeni partilere ilgi yok!Sonraki Haber

Avrasya seçim anketi: MHP düşüşte, yeni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!