Bülent Turan’ın prensi İYİ Parti’de!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Turan’ın prensi İYİ Parti’de!
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın Çanakkale Milletvekilliği dönemindeki desteğiyle Ezine OSB’ye müdür yapılan Alper Altınok’un, AK Parti’nin Kepez’i kazanmak için büyük çaba gösterdiği bir süreçte İYİ Parti’nin etkinliğine katılması şaşkınlık yarattı.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kepez Belediye Başkanı olan, yaşadığı seçim hezimeti sonrası dönemin AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın desteğiyle, yeni kurulan Ezine Gıda İhtisas OSB’ye müdür yapılan Alper Altınok, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin Kepez’de düzenlediği iftar etkinliğine katıldı.

Kepez’de AK Parti ile CHP arasında kıran kırana seçim yarışının yaşandığı ve AK Parti’nin adayı Cüneyt Aksu’nun beldeyi temiz suya kavuşturmanın yanı sıra birçok önemli vaatle seçmen nezdinde öne çıktığı bir dönemde Alper Altınok’un İYİ Partililerle birlikte görüntü vermesi partisinde şaşkınlık yarattı.

Partililer, “İlk seçim hezimetinde Ezine OSB müdürlüğüyle ödüllendirilen Alper Altınok, bu kez yaşanacak olası bir hezimette bakalım hangi koltuk ile ödüllendirilecek” diyerek Altınok’a olan tepkilerini dile getirdi.


Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu’nda dolu dolu etkinlikler: 1’inci sınıflar kitap okudu, 3’üncü sınıflar tiyatro sahnelediÖnceki Haber

Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu’nda dolu...

İskenderoğlu’ndan belediye çalışanlarına sözSonraki Haber

İskenderoğlu’ndan belediye çalışanlarına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!