Camdaki Kız son bölümde neler oldu? (Camdaki Kız 72. son bölüm izle)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Camdaki Kız son bölümde neler oldu? (Camdaki Kız 72. son bölüm izle)
Camdaki Kız 72. bölüm 30 Mart 2022 Perşembe akşamı 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Başrollerinde Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı dizinin son bölümünde; Sedat yaralı şekilde bırakıldığı ıssız ormanlıktan Nalan’ı arayınca Nalan soluğu onun yanında alır. Diziyi izlemek isteyenler için Camdaki Kız son bölüm full izle bilgilerini haberimizde derledik. İşte Camdaki Kız son bölüm özeti...

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yaparken senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin izleyicileri Camdaki Kız son bölümü araştırıyor. İşte Camdaki Kız 72. son bölüm izle bilgileri...

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM İZLE!

Camdaki Kız 72. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Camdaki Kız son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

CAMDAKİ KIZ 72. SON BÖLÜM ÖZETİ

Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi iyice şüphesini artırmıştır ama onlarla yüzleşmez. Öte yandan Nalan ne olduğunu anlamamıştır.

Sedat yaralı şekilde bırakıldığı ıssız ormanlıktan Nalan’ı arayınca Nalan soluğu onun yanında alır. Sedat’a olanlardan sonra Rafet de dahil herkes Sedat’ın iyileşmesi için bir aradadır. Muzo’dan sonra Billur da Hayri konusunda gerçekleri öğrenmiştir ve Nalan için endişelenmektedir. Nalan’ın içine düşen şüphe ise onu Hayri’nin evine götürür.


Galatasaray, Dominik Livakovic'i gündemine aldıÖnceki Haber

Galatasaray, Dominik Livakovic'i gündemi...

Usta oyuncu Kadir İnanır’a o partiden milletvekilliği teklifi mi gitti?Sonraki Haber

Usta oyuncu Kadir İnanır’a o partiden mi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!