Çan Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ‘Halk Kart’ desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ‘Halk Kart’ desteği
Çan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olacak 'Halk Kart' uygulamasını başlattı.

Halk Kart ile Çan ilçe sınırları içerisinde ikamet eden sosyal ve ekonomik açıdan yardıma gereksinimi olan kişi ve ailelerin belediye olanakları dahilinde ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor.

Çan Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Masası’ndan ihtiyaç sahibi kişi ve ailelerin almak için başvurabileceği Halk Kart, aynı zamanda kartın geçerli olacağı esnaflara da büyük katkı sağlayacak.

Çan Belediyesi, gıda, giyim ve şarküteride kullanmak üzere geçerli olacak Halk Kart için 153 Çan Belediyesi Mavi Masa birimi ile de iletişime geçilebileceğini açıkladı.

"HANE EKONOMİSİNE DESTEK OLUYORUZ"

Halk Kart uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Söz verdiğimiz gibi ‘Çan Halk Kart’ uygulamasını hayata geçiriyoruz. Halkın gönlünde yer edinmek, sorunlarına çözüm üretmek ve her zaman yanında olmayı, derman olmayı kendimize görev bildik. Dün, nasıl vatandaşımızın yanında olduysak, bugün ve yarın da hep yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.


Başkan Yıldırım çok sert sözlerle duyurdu: MHP’li belediye meclis üyesi kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiÖnceki Haber

Başkan Yıldırım çok sert sözlerle duyurd...

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Edremit-Eceabat etabı başladıSonraki Haber

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’n...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!