Çan Belediyesi'nden örnek uygulama: "Askıda Pazar"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çan Belediyesi'nden örnek uygulama: "Askıda Pazar"
Çan Belediyesi’nin, “Derman Belediyecilik” anlayışıyla ilçedeki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla başlattığı "Askıda Pazar" uygulaması, Pazartesi pazarıyla başladı.

Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında başlatılan ve veren elin alan eli görmediği uygulamada, Çan Belediyesi tarafından yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi üstlenmek için Pazar girişinde yerleştirilen dayanışma standı, vatandaşların büyük ilgisini çekerken, pek çok vatandaş, ihtiyaç sahipleri için askıya pazar poşeti bıraktı.

Uygulamanın bundan sonra her hafta devam edeceği ifade edilirken, konuyla ilgili açıklama yapan Çan Belediye Başlkanı Bülent ÖZ, "Pazar alışverişi yapmaya gücü yetmeyen hemşehrilerimiz için ‘Askıda Pazar’ projemiz kapsamında sebze, meyve ve  her türden pazar alışverişinizi pazaryerinin girişine asabilirsiniz. İhtiyacı olan askıdan alsın uygulaması ile paylaşmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Geleneğinde ve kültüründe paylaşmanın önemini bilerek yaşayan toplumumuz zor günlerde vatandaşlarımızın yanında yer alıyor. Pazardan alışveriş yapan vatandaşımız, kendi ihtiyaçlarının yanı sıra ihtiyaç sahipleri için de alışveriş yaparak askıya bırakıyor, mutluluğunu birlikte paylaşıyor. Askıya as, iyiliğini paylaş" dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHP’li Erkek, Ayvacık deprem konutlarını sorduÖnceki Haber

CHP’li Erkek, Ayvacık deprem konutlarını...

Ayvacık'ta kanalizasyon inşaatı için imzalar atıldıSonraki Haber

Ayvacık'ta kanalizasyon inşaatı için imz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!