Çanakkale'de “15 Temmuz Sancak Koşusu” yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale'de “15 Temmuz Sancak Koşusu” yapıldı
Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen “15 Temmuz Sancak Koşusu” Çanakkale'de büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Sancak Koşusu’ nda 25 sporcu 2.500 metrelik mesafeyi, “Demokrasi Bilinci, Elden Ele Taşınan Bir Bayrak Yarışıdır” sloganıyla sancak koşusu tamamladılar.

15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu, sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek; Çanakkale Cumhuriyet Meydanı' ndan başlayıp, Çanakkale İskele - Demokrasi Meydanı Tören Alanı’nda sona erdi.

Sancağı başlangıç noktasında Bedensel Engelli Ağır Siklet Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonu Ümit Burunlular' a veren Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, tüm illerde eş zamanlı başlayacak olan 15 Temmuz Sancak Koşusu' nun startını ''Şanlı sancağımızı gururla teslim ediyorum'' diyerek verdi.

Alp, koşu sonrasında; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde birlik ve beraberliğimiz, demokrasi ruhuna olan inancımız daha da güçlenmektedir. Ay yıldızlı sancağı taşımak, inanç ve dirayetle, tüm gazi ve şehitlerimizin 15 Temmuz gecesindeki mücadelelerini, direnişlerini hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla, 15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu etkinliğinin Çanakkale' de de gerçekleştirildiğini söyleyerek tüm sporculara teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
Başkan Ölçek'ten, Dijital Gösteri Merkezine ziyaretÖnceki Haber

Başkan Ölçek'ten, Dijital Gösteri Merkez...

Biga Belediyesi’nde kurban kesim başvuruları başladıSonraki Haber

Biga Belediyesi’nde kurban kesim başvuru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!