Çanakkale’de CHP’lilere saldırı iddiasına Emniyet’ten yalanlama!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale’de CHP’lilere saldırı iddiasına Emniyet’ten yalanlama!
Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın beraberindeki heyete bir vatandaş tarafından araçla ezmeye çalışma suretiyle saldırı girişiminde bulunulduğu iddiasına Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden yalanlama geldi.

Geçtiğimiz gece saatlerinde Çanakkale’ye gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, otelde konaklamak için otobüsten inen partililerin, araçlı bir kişi tarafından ezilmeye çalışıldığını iddia etmişti.

Sözcü gazetesine konuşan Nazlıaka, “Partimize ait Yaşam Hak otobüsünden inen arkadaşlarımıza çirkin saldırı gerçekleşti. Şahıs aracı ile partililerimizi ezmeye çalıştı, sonra da hakaretler yağdırarak uzaklaştı. Biz kutuplaştırmalara izin vermeyeceğiz, doğu batı demeksizin ülkenin dört bir yanını adımlamaya devam edeceğiz. Aydın insanların çoğunluğu oluşturduğu bu ilde yaşanan saldırı girişimi, çıktığımız yolculuğu provake amacı taşıyor'' ifadelerini kullanmıştı.

EMNİYET YALANLADI

Nazlıaka’nın iddialarının ardından, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında “ CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya çirkin saldırı” başlıklı haberler yayınlanmaktadır.  Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamakta olup Sayın Aylin Nazlıaka’nın araçta olmadığı bir anda 02.09.2021 günü 02.00 sıralarında otobüs şöförü ile bir sürücü arasında sözlü bir münakaşa olduğu iddia edilmekte olup, konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatları çerçevesinde Adli Tahkikata başlanılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denilerek söz konusu iddiaların doğru olmadığı belirtilmişti.

TURAN’DAN TEPKİ!

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, iki şoför arasında yaşanan tartışma olayını kamuoyuna farklı bir şekilde lanse ettiği gerekçesiyle Nazlıaka’ya tepki gösterdi.

Turan kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şehrimizde saldırı olsa ilk biz ‘geçmiş olsun, yapacak bir şey var mı?’ deriz. Saldırı dediği iki şoförün gece 2’de münakaşası!  Otobüste Aylin Nazlıaka yok. Saldırı girişimi olsa CHP İl Başkanının şikayet dilekçesi böyle mi olur?!  Hasar dediği de çizik. Bıktık bu çirkef siyasetinizden!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.


 


Başkan Gökhan’dan vatandaşlara aşure ikramıÖnceki Haber

Başkan Gökhan’dan vatandaşlara aşure ikr...

Çanakkale’de lüferin fiyatı el yakıyor: Kilosu 150 liraSonraki Haber

Çanakkale’de lüferin fiyatı el yakıyor:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!