Çanakkaleli kadın girişimcilerden ÇOMÜ hamlesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkaleli kadın girişimcilerden ÇOMÜ hamlesi
TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan kız öğrencilere yönelik “Kadın Girişimciler Topluluğu” kurmak için ÇOMÜ Ziraat Fakültesi’nde çeşitli bölümlerde okuyan kız öğrencilerle birlikte bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıda TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Kurul Üyeleri Berna Ergin, Seçil Yavaşoğlu ve Duygu Aktürk hazır bulundu.

Başkan Birce Bilici Şimşek, kız öğrencilerden oluşan bir topluluk oluşturulacağını, topluluğa üye olan öğrencilere mentörük yapılacağını, staj imkanı sağlanacağını dile getirdi.

Kurulacak topluluğun Akademik Danışmanlığını yapacak olan Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Duygu Aktürk, ÇOMÜ Rektörlüğü’ne bağlı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı adı altında çalışacak öğrenci topluluğunun sadece kız öğrencilerden oluşacağını, staj imkanı sağlanacağını, öğrencilere yol gösterilmesi adına eğitim ve seminerlerin düzenleneceğini ve iş insanlarıyla toplantılar yapılacağını belirtti.

Topluluğun Teknik Danışmanlığını yürütecek olan Uzman Ahmet Becan tarafından, tüzük ve öğrenci toplulukları çalışma esasları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.


Gökçeada seferlerine fırtına engeliÖnceki Haber

Gökçeada seferlerine fırtına engeli

Salgınla mücadelede aşının önemine dikkat çektilerSonraki Haber

Salgınla mücadelede aşının önemine dikka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!