CHP'de Sadık Göğüsgeren krizi: İhraç istemiyle disipline mi sevk edilecek?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'de Sadık Göğüsgeren krizi: İhraç istemiyle disipline mi sevk edilecek?
CHP Merkez İlçe Yönetiminin, İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren'i, WhatsApp grubunda kullandığı bir cümle nedeniyle disipline sevk etme kararı aldığı iddia edildi. Göğüsgeren'in önce savunmasının isteneceği, ardından ihraç istemiyle disipline sevk edileği öne sürüldü.

Çanakkale Gündem Gazetesi'nin haberine göre;  İl Genel Meclis Başkanı seçilen Sadık Göğüsgerin’i disipline sevk etmek için toplantılar gerçekleştirildi. Merkez İlçe Yönetiminin, 21 kişilik WhatsApp grubunda kullandığı bir cümle nedeniyle Sadık Göğüsgeren'i disipline sevk etme kararı aldığı öğrenildi. Başkan Göğüsgeren’in önce savunmasının isteneceği, ardından da ihraç isteği ile disipline sevk edileceği ileri sürüldü.

Haberin devamında, ismini açıklamak istemeyen bir partilinin, asıl tartışma ve kavgaların, İl seçiminden kaynaklandığı, yönetimler arasında hala İl Başkanlığı seçiminin intikamının alınmaya çalışıldığı, partide şimdi de iki grup olarak sürtüşmelerin sürdüğü, Sadık Göğüsgeren'in disipline sevkinin asıl nedeninin Muharrem Erkek'i desteklemesi olduğu yönündeki görüşlerine yer verildi.

Aynı haberde, siyasi çevrelerin iddiasına göre, Merkez İlçe ile İl Yönetimi arasındaki bu ayrışma ve tartışmanın, fitilin ateşlenmesi anlamına geldiği ileri sürüldü.


Gelecek Partisinden, AK Parti'ye cevapÖnceki Haber

Gelecek Partisinden, AK Parti'ye cevap

Başkan Karaca'dan ilk ziyaret Anıtkabir'eSonraki Haber

Başkan Karaca'dan ilk ziyaret Anıtkabir'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!