ÇTSO Başkanı Semizoğlu, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO Başkanı Semizoğlu, TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katıldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısı, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 13 Nisan’daki son konsey toplantısının üzerinden yaklaşık 5 ay geçtiğini, bu süre zarfında TOBB olarak, Oda/Borsalar ve Sektör Meclisleri ile birlikte çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Konsey toplantısında görüşülen konular hakkında bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi Selçuk Semizoğlu, "Üst kuruluşumuz TOBB’nin sürekli bizimle dirsek temasında bulunması ve üyelerimizden gelen taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi için gösterilen çaba bizlere de güç veriyor. Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantımızda; üniversitelerimizin korona salgını dolayısıyla zorunlu olarak uzaktan eğitim modeline geçmesini, dolayısıyla da bu sektöre doğrudan hizmet sağlayan tacirimizin ve tüccarımızın zor duruma düşeceğini vurguladık. Kasım ve Aralık ayında başlayacak vergisel yükümlülüklerin ödeme dönemlerinin de gelmesiyle durum daha zorlaşacağını ve yükün taşınamaz hale geleceğini ifade ettik. Ocak 2021 ayında başlayacak kredi geri ödemelerini de hesaba katarsak zor bir kışın bizi beklediğini bir kez daha gündeme getirdik. Üst kuruluşumuz olan TOBB’den bu ödemelerin faizsiz olarak ertelenmesi ve yeni destek paketleri uygulamalarının hayata geçirilmesi için girişimde bulunmasını talep ettik" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Eceabat'ta elektrikler kesilecek!Önceki Haber

Eceabat'ta elektrikler kesilecek!

CHP'li Erkek'ten, Bakan Çavuşoğlu'nun sözlerine tepki!Sonraki Haber

CHP'li Erkek'ten, Bakan Çavuşoğlu'nun sö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!