ÇTSO heyetinden Denizli temasları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO heyetinden Denizli temasları
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Meclis Başkan Yardımcısından oluşan heyet, Denizli’de bir takım ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Denizli Valiliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu ve Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“SAYIN VALİMİZ İLE EZİNE KAYMAKAMLIĞI DÖNEMİNDE VERİMLİ İŞ BİRLİKLERİMİZ OLDU”

Valilik ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu, “Bugün Denizli Valiliğini ziyaret ederek bir dönem Ezine Kaymakamlığı görevinde bulunan Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret ettik. Kendileriyle Ezine Kaymakamlığı döneminde verimli çalışmalarımız ve iş birliklerimiz oldu. Ezine Gıda İhtisas OSB kuruluş aşmalarında ve görevi süresince büyük desteğini gördük. Bir büyükşehirde Valilik görevinde olması bizleri gururlandırdı. Sayın Valimizle çok sıcak ve verimli bir görüşme yaptık. Kendimizi evimizde gibi hissettiren Sayın Valimize misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“DENİZLİ TİCARET ODASI GIDA VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR AKTÖR”

ÇTSO heyeti daha sonra Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Denizli Ticaret Odası ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Selçuk Semizoğlu, “ÇTSO heyeti olarak Denizli Ticaret Odamızı ziyaret ettik. Gıdadan tekstil sektörüne kadar birçok ortak konuda görüş alışverişinde bulunduk. Denizli Ticaret Odası gıda ve tekstil sektöründe çok önemli bir aktör, iş dünyası olarak taleplerimiz, ihtiyaçlarımız ve beklentilerimiz ortak. Nitelikli ve ana eleman sorunu ile asgari ücret üzerindeki vergi yükü hepimizin ortak sorunları arasında. Denizli Ticaret Odası Başkanımızın sıcak ve samimi yaklaşımı bizleri çok memnun etti. Kardeş Oda Protokolü imzalamak üzere fikir birliğine vardık. Kendilerini en kısa zamanda Çanakkale’ye beklediğimizi ve iş birliği yapabileceğimiz konuları daha derinlemesine görüşmek istediğimizi kendilerine ilettik. Misafirperverlikleri için kendilerine heyetimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


 


Biga'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna yoğun ilgiÖnceki Haber

Biga'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna yoğu...

Tahta Köprü yenileniyorSonraki Haber

Tahta Köprü yenileniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!