ÇTSO’nun artık TOGG’u var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇTSO’nun artık TOGG’u var
Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası adına, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman ve Meslek Komitesi Üyesi Mustafa Ali Uzkuç tarafından teslim alındı.

Yüzde yüz elektrikli, çevreye duyarlı, akıllı sistemlerle donatılmış TOGG araç ile ilgili bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu şöyle konuştu

“2017 yılında TOBB camiasının üstlendiği görev ile bugün Türkiye’nin otomobilini üretmenin ve Cumhuriyetimizin 100. yılında, yerli ve milli aracımıza sahip olmanın haklı gururunu birlikte yaşıyoruz. Bir ulaşım aracından çok daha öte stratejik öneme sahip bir proje olan ‘Türkiye’nin Otomobili’, hedeflenen teknolojik dönüşümün öncülerinden biri olması dolayısıyla özel bir öneme sahip. Biz de bu teknolojik dönüşümde rol model olmak adına TOGG aracımızı Odamıza kazandırdık. Aracımızın Çanakkale’deki şarjını da güneş enerji sistemimizden sağladığımız elektrikle yapacağız ve aracımız bu yönü ile de gerçek bir çevreci araç olacak. TOGG aracımızın rengini Oda logomuzun fon rengi Gemlik Mavisi olarak seçtik. Plakamız da TS 029 olarak kurumumuzun kısaltılmış harflerini ve kuruluş tarihimiz olan 1929 yılını simgeliyor. TOGG’un ülkemize kazandırılmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Türk İş Dünyasını örgütleyerek elektrikli otomobil fabrikası kurulmasında etkin rol oynayan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, emek ve gönül vererek katkı sunan herkese Odamız adına teşekkür ediyorum.”

 


Çanakkale GESTAŞ 23 işçi alacakÖnceki Haber

Çanakkale GESTAŞ 23 işçi alacak

Çanakkale’de bir hasta safra kesesindeki taştan ameliyatsız kurtulduSonraki Haber

Çanakkale’de bir hasta safra kesesindeki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!