Esra Yüksel: “Çanakkale’ye yeni bir sağlık yatırımı daha kazandırıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esra Yüksel: “Çanakkale’ye yeni bir sağlık yatırımı daha kazandırıyoruz”
Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Esra Yüksel, Dardanos mevkiinde 40 bin 900 metrekarelik alana inşa edilecek 30 yataklı AMATEM (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi) sayesinde, alkol ve made bağımlılığından kurtulmak isteyen vatandaşların Çanakkale dışına sevk edilmeden tedavilerinin yapılacağını belirtti.

İl Sağlık Müdürlüğünce projelendirilen AMATEM sağlık tesisi için gerekli düzenlemelerin yapıldığının ve Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildiğinin altını çizen Esra Yüksel konuya ilişkin yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  

“AMATEM’in (Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi) şehrimize kazandırılacak olmasının bilgisini halkımızla paylaşmak istiyoruz.
Covid-19 salgını ile mücadeleye devam ederken şehrimize yapılacak hizmetler konusunda proje ve yatırımların durmadan devam etmesini sağlayan  AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şehrimiz İl Sağlık Müdürlüğü’nce projelendirilen AMATEM sağlık tesisimiz için gerekli düzenlemeler Belediye İmar Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından koordineli olarak hazırlanmış ve Eylül ayı Belediye Meclisimiz’de oy birliği ile kabul edilmiştir. Şehre hizmetin, şehrin tüm kurumlarının kollektif akıl ve ahenk ile birlikte çalışmasına bağlı olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. AMATEM’in şehrimize kazandırılması konusunda emeği geçen tüm ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.

Aynı kollektif akıl ve ahengin şehrin diğer talepleri ve sorunları konusunda da devam etmesi en büyük dileğimiz olup bu işleyişe katkıda bulunmak da AK Parti Belediye Meclis Grubu’nun en büyük hedefidir.

Şehrimiz Dardonos Mevkii’nde 40.900 metrekarelik alan içinde 30 yataklı olarak planlanan sağlık yatırımı sayesinde şehrimiz ve çevresinde alkol ve madde bağımlılığı sorunu yaşayan vatandaşlarımız il dışına sevk edilmeden tedavilerini yaptırabileceklerdir.”
 

Anahtar Kelimeler:
Bülent Turan: "Muharrem İnce'nin başlattığı hareket, Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti içindeki tek adamlığının sonucudur"Önceki Haber

Bülent Turan: "Muharrem İnce'nin başlatt...

Ömer Faruk Mutan'dan, Birol Arslan'a zehir zemberek sözler!Sonraki Haber

Ömer Faruk Mutan'dan, Birol Arslan'a zeh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!