Ezine'de skandal iddia: Çocuklara hırsızlık yaptıran siyasetçi kim?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ezine'de skandal iddia: Çocuklara hırsızlık yaptıran siyasetçi kim?
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde inşaat malzemeleri satan Ezine Yapı isimli firmanın sahibi Erhan Polat, iş yerinde yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili skandal iddialarda bulundu. Polat, toplumda söz sahibi bir siyasetçinin çocuklara hırsızlık yaptırdığını ve çalınan malzemeleri düşük ücretle satın alarak servetini artırdığını öne sürdü.

İş yerinde yaşanan ve kamera kayıtları sayesinde failleri yakalanan hırsızlık olayıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Erhan Polat, "Bir müddet önce bir çocuk, inşaat malzemelerimi koyduğum depomdan kablolarımı çalarak götürüp bir arkadaşa sattı. Kamera kayıtları sayesinde, çalan çocuğu polis yakaladı. Malzemeleri verdiği arkadaşın dükkanında suçüstü yaparak malzemeleri alıp getirdi" dedi.

"HIRSIZLIĞI YAPTIRAN SİYASETÇİ"

Polat, açıklamasının devamında skandal bir iddiada bulundu. "İşin en üzücü yanı, toplumda söz sahibi ve siyasette aktif rol alan birinin bunu yaptırması" diyen Polat, dükkanından malzemeleri çalan çocuğu hırsızlık yapması için, toplumda söz sahibi olan bir siyasetçinin teşvik ettiğini öne sürdü.

"BELGELERİ AÇIKLAYACAĞIM"

Söz konusu hırsızlık olayıyla ilgili belgeler ile kamera kayıtlarını ilerleyen süreçte paylaşacağını belirten ve Ezineli vatandaşları, bu tür insanların eline düşmemeleri için çocuklarına sahip çıkmaları yönünde uyaran Polat, "Bu olay ile ilgili belgeleri, kamera kayıtlarını ilerleyen süreçte paylaşacağım. Sizden ricam, çocuklarınıza sahip çıkın, bu tür insanların eline düşmesinler" ifadelerini kullandı.   

İşte Erhan Polat'ın skandal iddialar içeren o paylaşımı:

Anahtar Kelimeler:
Bakan Koca: "Çanakkale'de vaka sayısı yüzde 50 arttı"Önceki Haber

Bakan Koca: "Çanakkale'de vaka sayısı yü...

Başkan Öz'ü isyan ettiren saldırı!Sonraki Haber

Başkan Öz'ü isyan ettiren saldırı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!