Fenerbahçe ile adı anılan Diego Perotti kimdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe ile adı anılan Diego Perotti kimdir?
Fenerbahçe’nin Diego Perotti’ye resmi teklif yaptığı iddia edildi. Peki, Diego Perotti kimdir?, hangi takımlarda oynadı, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler...

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe bir hamle daha yaptı. TRT Spor’un haberine göre; Fenerbahçe, Roma forması giyen Diego Perotti için resmi teklif yaptı. Oyunucunun menajeriyle görüşmeler başladı.

Fenerbahçe’nin ilgilendiği ‘’Diego Perotti kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ soruları, taraftarlarca merak edilmeye başlandı.

Diego Perotti kimdir?

26 Temmuz 1988 yılında Arjantin'in Moreno kentinde doğan sol kanat oyuncusu Diego Perotti, futbola ülkesinin takımlarından CD Moron ile başladı. 2007 senesinde Sevilla’nın altyapısına transfer oldu.

2009'da Sevilla'nın A takımına yükselen Perotti, 2014'te Boca Juniors'a kiralık olarak gitti. Aynı yıl Genoa'ya transfer olan Perotti, 2016'da Roma'ya kiralandı. Bir sezon sonra Roma'ya 9 milyon avro karşılığında transfer olan Perotti’nin Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde tamamlanıyor.


Limak Enerji: "8 milyon liralık fatura taksitlendirildi"Önceki Haber

Limak Enerji: "8 milyon liralık fatura t...

Selçuk Semizoğlu: "Milletvekillerimizin çözüm odaklı yaklaşımları iş dünyasına güven veriyor"Sonraki Haber

Selçuk Semizoğlu: "Milletvekillerimizin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!