Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölüm İZLE! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle tek parça

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölüm İZLE! Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle tek parça
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölümü ile dün akşam Show TV'de ekrana geldi. Severek takip edilen dizi perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölümde Mert sorguya alınırken Kıvanç duyduklarından sonra Derya'nın karşısına çıkar ve yüzleşir...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölümünü izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 22. bölümde Anne acısıyla her geçen gün biraz daha yüzleşen Gizem, Mert'in haberiyle sarsılır. İşte dizinin yayımlanacak olan yeni bölümü hakkında bilgiler...

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 22. BÖLÜM FULL İZLE!

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Sadi'nin eve dönmesini bekleyen Songül gece boyunca gelmemesiyle harekete geçer. Sadi'yi bulabileceği ilk yere giden Songül karşılaştığı manzarayla Sadi'nin kararında ne kadar ciddi olduğunu anlar. Songül Sadi'ye ulaşmaya çalışırken Sadi ise ölüme gitmektedir. Songül Sadi'ye yetişebilecek midir?

Mert sorguya alınırken Kıvanç duyduklarından sonra Derya'nın karşısına çıkar ve yüzleşir. İlk defa Kıvanç'ı kaybetmeye bu kadar yakın olan Derya gecenin tek kötü sürprizinin bu olmadığını anlar. Mert'in başına gelenleri öğrenen Derya ne yapacağını bilemez.

Celal'i Melek'in evinin önünde gören Zülfikar sonunda dayanamaz ve Celal'e karşı sert bir tutum sergiler. Ancak bu yaptığının Melek'i zor durumda bırakacağından haberi yoktur.

Anne acısıyla her geçen gün biraz daha yüzleşen Gizem, Mert'in haberiyle sarsılır. Araz Gizem'le konuşmaya çalışırken Aylin de mahkeme sonrası ulaşamadığı kardeşi Sanem'i hiç tahmin etmediği bir adreste bulacaktır.

Songül ve Sadi ilişkisinin gidişatı artık belli olurken Mert'in beklenen swap testi sonunda çıkar. Songül babası hakkında ulaştığı bir delili Serdar'la paylaşır. Bu sefer delili almak için kendi harekete geçen Serdar'ın yine işi rast gidecek midir?


DHBT sonuçları açıklandı mı? KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınav sonuçları nereden öğrenilir?Önceki Haber

DHBT sonuçları açıklandı mı? KPSS Din Hi...

Garanti BBVA Emeklilik BES’li olanlar Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı yüzde 37’ye varan indirimlerle yaptırıyorSonraki Haber

Garanti BBVA Emeklilik BES’li olanlar Ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!