Gestaş sözünü tuttu: Gökçeadalı minik Mehmet Akif kaptan oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gestaş sözünü tuttu: Gökçeadalı minik Mehmet Akif kaptan oldu
Hastanede MR çektirmekten korkan Gökçeadalı 10 yaşındaki Mehmet Akif Ataman’ı, hayalini gerçekleştirip kaptan köşküne çıkaran Gestaş ekipleri ikna etti.

Gökçeada’da yaşayan 10 yaşındaki Mehmet Akif Ataman, Gestaş feribotunun kaptan köşküne çıkarak kaptanlık yapma isteğini bir anlık da olsa gerçekleştirdi. Ancak minik Mehmet Akif'in kaptan köşküne çıkma hikayesi, bir hayli ilginçti. 

Gökçeada’da, teyzesiyle birlikte yaşayan Mehmet Akif Ataman, tedavi süreci için Çanakkale’ye gitmek üzere Gökçeada feribotunda seyir halindeydi. Minik yolcu, Çanakkale'deki tedavi sürecinde MR çektirmek zorundaydı. Ancak kendisi MR cihazına girmekten oldukça çekiniyordu, teyzesi ise onu ikna etmekle uğraşıyordu. 

'KAPTAN OLACAKSIN’ DEYİNCE İKNA OLDU

Bu ikna süreci bir hayli zorlu olunca, teyzesi Mehmet Akif’i ikna edebilmek için mürettebattan yardım istedi. Feribot mürettebatı da MR cihazına girmekten korkan Mehmet Akif’i ikna etmek için her yolu denedi. Ekipler, ikna çabaları sırasında kaptan köşkünü ve kaptanlığı merak ettiğini belirten Mehmet Akif’i, kendisini kaptan köşküne çıkaracağı ve temsilen kaptanlık yaptıracağı sözünü vererek ikna etti. Mehmet de hastanede MR çektireceğinin sözünü verdi. 

MİNİK SÜVARİ OLDU, GEMİYE HAREKET EMRİ VERDİ

Bir gün sonra Gökçeada’ya dönüşte Mehmet Akif, Gökçeada 1 gemisine bindiğinde Gestaş ekipleri, verdiği sözü tuttu. Kaptan köşküne çıkan minik Gökçeadalı yolcu, kaptan ağabeylerinden temsilen de olsa kaptanlık koltuğunu devraldı. Geminin limandan kalkışı esnasında, o anı daha iyi yaşayabilmesi adına gemi mürettebatıyla telsiz konuşmaları gerçekleştirdi; gemiye kalkış komutu verdi. Zaman zaman dürbünüyle etrafı izleyen minik süvari, Gökçeada’yı da uzun uzun gemi düdüğü çalarak selamladı.

Minik Mehmet Akif’in hayalini gerçekleştiren Gestaş’ın şu mesajı da hayli anlamlıydı:

“Minik süvari Mehmet Akif Ataman’ın bize verdiği sözü tutup tutmadığını, MR çektirip çektirmediğini sormadık; yaşadığı kaptanlık keyfi yarım kalsın istemedik. Ama biliyorduk ki; Mehmet Akif de bize verdiği sözü tutmuştu.”

Anahtar Kelimeler:
Çan’da cinayet: Teslim olmayan katil zanlısı operasyonla yakalandı!Önceki Haber

Çan’da cinayet: Teslim olmayan katil zan...

Başkan Bayram koronavirüs aşısı olduSonraki Haber

Başkan Bayram koronavirüs aşısı oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!