Görev yerinin değişmemesi için imza kampanyası başlatılan Bozcaada Kaymakamı Gültekin'den duygusal veda mesajı: "O imzaları Bozcaadalıların hatırası olarak saklayacağım"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görev yerinin değişmemesi için imza kampanyası başlatılan Bozcaada Kaymakamı Gültekin'den duygusal veda mesajı: "O imzaları Bozcaadalıların hatırası olarak saklayacağım"
Mülki İdare Atama Kararnamesiyle Gümüşhane'nin Köse ilçesine atanmasının ardından, görev yerinin değişmemesi için imza kampanyası başlatılan Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin yayımladığı duygusal veda mesajıyla Bozcaada halkına veda etti. "O imzaları Bozcaadalıların hatırası olarak saklayacağım" diyen Gültekin, Bozcaada ile görev bağı bitmiş olsa da gönül bağının her zaman baki kalacağını belirtti.

Kaymakam Gültekin, hayli duygusal ifadeler içeren veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Bozcaadalılar;

30 Ekim 2018’den bu yana görev yaptığım Bozcaada’dan 14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Gümüşhane’nin Köse ilçesine tayinim çıkmıştır.

Her Kaymakam görev süresi bittiğinde atandığı yeni yerde görevine başlar. Ben de bu sürecin içinde, görev yeri değişen 427 mülki idare amirinden biri olarak, diğer
değerli meslektaşlarımla birlikte görevimi yapmaya devam edeceğim. Devlete hizmeti bir borç bilmiş diğer meslektaşlarımdan hiçbir ayrıcalığım, farkım yoktur.

Bozcaada’da görev yaptığım süre içinde Bozcaada’yı ve Bozcaadalıları tanıdığım, Bozcaada’ya hizmet ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bana kucak açtınız.
Kiminizin ağabeyi, kiminizin kardeşi, kiminizin oğlu oldum. Her birinizin yeri gönlümde ayrı... Bozcaada’da çok güzel anılar biriktirdim. Çok güzel dostlar edindim.

Görev yerimin değişmesine üzüldüğünüzü de biliyorum. Gerek yolda gördüğünüzde gerek evime gelerek gerek arayarak gösterdiğiniz sevgi benim için ömür boyu taşıyacağım
ONUR MADALYASI olmuştur.

Benim için başlattığınız imza kampanyasını da bu vesile ile sonlandırmanızı istiyorum. Ben o imzaları Bozcaadalıların hatırası olarak saklayacağım.

Tekrar altını çizerek belirtmeliyim ki; görev yeri değişen mülki idare amirlerinden HİÇBİR AYRICALIĞIM YOKTUR. Bu vatanın her karış toprağında görev yapmayı benimsemiş
biri olarak yeni görev yerime gitmeye hazırlanıyorum.

Bozcaada’yla görev bağım bitmiş olsa da gönül bağım her zaman baki kalacaktır."

Anahtar Kelimeler:
Kumkale-Batak Ovasındaki susuzluk iddialarına AK Parti'den cevap: "Siyasi rant sağlanmaya çalışılması gerçekten üzücü"Önceki Haber

Kumkale-Batak Ovasındaki susuzluk iddial...

Ali Şansalan şampiyonluk maçını yönetecekSonraki Haber

Ali Şansalan şampiyonluk maçını yönetece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!