Gümrük şehidine son görev!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümrük şehidine son görev!
Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir geminin gümrük denetlemesini yaptığı sırada yüksekten düşerek hayatını kaybeden Şehit Gümrük Muhafaza Memuru Ahmet Serkan Yarımoğlu için tören düzenlendi. Yarımoğlu'nun cenazesi törenin ardından, toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya gönderildi.

Karabiga Limanı'nda kömür yüklü bir gemiyi kontrol ettiği sırada dengesini kaybederek yüksek mesafeden geminin kömür deposuna düşen Ahmet Serkan Yarımoğlu (38) hayatını kaybetmişti.

Şehit Yarımoğlu için bugün Çanakkale Gümrük Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın yanı sıra, Ticaret Bakanlığı Batı Marmara Bölge Müdürü Temel Akkuş, Çanakkale Gümrük Müdürü Zeynel Kahraman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tahsin Saruhan, gümrük çalışanları ve Yarımoğlu'nun yakınları katıldı.

Törende, Yarımoğlu'nun anne ve babası taziyeleri kabul ederken, oğlu Asil ile kızı Asel'i babalarının mesai arkadaşları teselli etti.

İl Müftüsü Şükrü Kabuk Kabukçu tarafından yapılan Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından şehit gümrük memurunun cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Alper Şener: "Salgın bu gidişle Türkiye'de 2025'ten önce bitmez!"Önceki Haber

Alper Şener: "Salgın bu gidişle Türkiye'...

Turan ve İskenderoğlu'nun kandil mesajıSonraki Haber

Turan ve İskenderoğlu'nun kandil mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!