İl Pandemi Kurulu toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Pandemi Kurulu toplandı
Çanakkale'deki koronavirüs vaka sayıları, vakaların azaltılması için alınacak tedbirler, aşılama faaliyetleri ve Dinamik Denetim Sürecinin detaylı bir şekilde ele alındığı İl Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Deniz Polis Evinde gerçekleştirilen ve Çanakkale genelindeki son durum, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve pandemi ile mücadele sürecinde uygulanan tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya; Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Çanakkale genelinde koronavirüs pandemisinin başlangıcından bugüne kadar yapılan testler ve sonuçları, vaka durumu, tedavi süreçleri, aşılama faaliyetlerinde gelinen son durum ve filyasyon çalışmaları ile kentin genel pandemi süreci hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı tarafından sunum yapıldı.

Toplantı, alınacak tedbirler hakkında yapılan görüş alışverişi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Başkan Gökhan: "Kontrollü normalleşme sürecinden uzaklaşıyoruz"Önceki Haber

Başkan Gökhan: "Kontrollü normalleşme sü...

Başkan Erdoğan’dan Gönen’de önemli ziyaretlerSonraki Haber

Başkan Erdoğan’dan Gönen’de önemli ziyar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!