İlyas Bayram Stadyumu tribünü yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlyas Bayram Stadyumu tribünü yenileniyor
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlyas Bayram Stadyumu kapalı tribününün yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

1970 yılında inşa edilen ve daha sonraki yıllarda üzeri kapanan Biga İlyas Bayram Stadyumu tribünün yenisi yapılacağından dolayı başlayan yıkım çalışmalarında sona gelindi. 

Çalışmaları yerinde inceleyerek, kolaylıklar dileyen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Avcı’dan proje ve çalışmalar hakkında bilgi alarak stadyumu gezdi.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Yarım asrı bulan köklü tarihi ve binlerce dev maça ev sahipliği yapan İlyas Bayram Stadyumu’muzun tribünlerinin yenileme çalışmalarına Bismillah dedik. Söz verdiğimiz gibi Biga’mızdaki tüm spor tesislerimizi bir bir yeniliyoruz ve Bigamıza kalıcı eserler kazandırıyoruz. Yenilenecek olan stadımız Bigamıza, tüm spor camiamıza, takımlarımıza ve sporsever misafirlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

Yeni tribün inşası için 13 Ekim 2020 tarihinde yapılacak ihalenin ardından, 6 ay gibi bir sürede bitmesi planan tribünle İlyas Bayram Stadyumu 4 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, eşgüdüm toplantı odası ve çok amaçlı odalara sahip olacak. Tesislerdeki stadyum tamamlandığında 2000 kişilik kapalı alan olarak hizmet verecek.
 

Anahtar Kelimeler:
ÇTSO Yönetimi, Biga Fuarı açılışındaÖnceki Haber

ÇTSO Yönetimi, Biga Fuarı açılışında

Vali Aktaş, Askeri Sağlık Müzesi alanını incelediSonraki Haber

Vali Aktaş, Askeri Sağlık Müzesi alanını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!