Jülide İskenderoğlu: “Pandemi sürecini diğer ülkelere göre en az zararla aşıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jülide İskenderoğlu: “Pandemi sürecini diğer ülkelere göre en az zararla aşıyoruz”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Bayramiç’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Çanakkale Yorum | Bayramiç ilçe merkezine giden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, esnafları ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İskenderoğlu’na, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Cadde üzerindeki iş yerlerine tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan İskenderoğlu çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.

İskenderoğlu, “Dünya pandemiden dolayı başta sağlık ve ekonomi olmak üzere birçok alanda olumsuz etkilendi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu süreci önde gelen dünya ülkelerine göre çok daha başarılı şekilde en az zararla aşıyoruz. Hükümetimiz; vatandaşımızın, esnafımızın her zaman yanında. Yakın zamanda yeni destekler için meclisimizde ilgili çalışmaları yürüterek müjdeyi vermiştik. Başarılı bir aşı programını yürütmemizin ve böylece pandeminin hafiflemesiyle tekrar sahalara indik. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye başladık. Hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi, yüz yüze karşılıklı sohbet etmeyi özledik. Bu vesileyle ilçelerimizde esnaf ziyaretlerimize, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye önem veriyoruz. Hep birlikte bu sıkıntılı süreci atlatacak, güzel günleri göreceğiz. Her zaman olduğu gibi biz sonuna kadar hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla yan yana, omuz omuzayız” dedi.


 


Gestaş’tan öğretmenlere boğaz turu jestiÖnceki Haber

Gestaş’tan öğretmenlere boğaz turu jesti

Assos’taki kaçak yapının 'Yapı Kayıt Belgesi' iptal edildiSonraki Haber

Assos’taki kaçak yapının 'Yapı Kayıt Bel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!