Karantidan çıktılar, birliklerine kavuştular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karantidan çıktılar, birliklerine kavuştular
Sağlık Bakanlığının koronavirüsle mücadele kapsamında Askeri Birliklere Katılacak Kişilere Yönelik Alınması Gerekli Tedbirler genelgesi gereği vatani görevini yapmak için 116. Jandarma Eğitim  Komutanlığına Katılan 120 Jandarma Eri Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde 14 günlük gözlem ve kontrollerinin ardından vatani görevlerini tamamlamak üzere 116. Jandarma Eğitim Komutanlığına gönderildi.

Vali Orhan Tavlı, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde alınan tedbirleri yerinde inceledi.
Vali Tavlı’ya Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu tarafından, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Eceabat Gençlik Konuk Evinde 14 gün süre ile gözlem ve kontrol altında bulunan 120 Jandarma Erinin Eceabat İlçe Sağlık müdürlüğü tarafından 14 gün boyunca günde iki kez ateş takibi ve sağlık kontrollerinin yapıldığı, Çanakkale Kızılay Şube başkanlığı tarafından iaşelerinin verildiği, 9 Nisan 2020 tarihi itibariyle 14 günlük gözlem ve kontrolün ardından Jandarma Erlerinin vatani görevini tamamlamak için 116. Jandarma Eğitim  Komutanlığına sağlıklı olarak gönderildiği bilgisi verildi.

Yapılan denetlemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Tavlı, "Valiliğimizce koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerinin uygulamalarını yerinde yakından takip ediyor ve ihtiyaç duyulan ve gerekli olan tedbirleri süratle hayata geçirmeyi sürdürüyoruz" dedi.

Vatani görevlerini yapmak üzere Çanakkale'ye gelen Jandarma Erlerini koronavirüs salgınına karşı korumak için tüm tedbirlerin sıkı bir şekilde uygulandığını ifade eden Vali Tavlı,  "Bizlere emanet edilen gençlerimizin vatani görevlerini tamamlayıp sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.


 

Anahtar Kelimeler:
İskele Meydanındaki banka ATM'leri yasak kapsamı dışına alınamaz mı?Önceki Haber

İskele Meydanındaki banka ATM'leri yasak...

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü: "Uzun süre evde kalmaya hazır olun"Sonraki Haber

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!