“MANNU Çanakkale’de” animasyon filmi 10 Şubat’ta sinemalarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“MANNU Çanakkale’de” animasyon filmi 10 Şubat’ta sinemalarda
Avusturalya’dan gelen korkusuz koala Mannu’nun, yeni dostlarıyla beraber Çanakkale’de yaşadığı maceraları anlatan “MANNU Çanakkale’de” animasyon filmi 10 Şubat’ta çocuklarla buluşacak.

Animasyon film severleri yepyeni bir yerli yapım bekliyor. Avustralya’dan Çanakkale’ye uzanan TRT Ortak Yapımı 3D animasyon filmi Mannu’nun, macera dolu eğlenceli serüveni 10 Şubat’ta izleyici ile buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen “Mannu Çanakkale’de” Cumhuriyetin 100. yılında Çanakkale zaferini farklı bir dille gündem yapan anlamlı bir eser olarak yer alacak.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın Çanakkale Zaferli kutlamalarının 2023 yılı teması olarak belirlediği “Ruhumuzda Var” duygusunu, izleyenler film boyunca hissedecek.

Çanakkale zaferinin nesillerdir aktarılan ve yaşayan dayanışma ruhu, özverisi, paylaşma duygusu ve bireyleri ortak bir hafızada diri tutan öyküsü, çocukların penceresinden özel bir anlatımla iyiliğin ve kötülüğün karşılaşması olarak izleyici karşısına çıkacak.


Ezine’deki metruk binada yıkım işlemi yapıldıÖnceki Haber

Ezine’deki metruk binada yıkım işlemi ya...

Çanakkale Belediyesi’ndeki yolsuzluk skandalında ilginç gelişme!Sonraki Haber

Çanakkale Belediyesi’ndeki yolsuzluk ska...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!