Meclis’teki yumruklu kavga rezilliğine CHP’li Erkek ve İYİ Parti’li Uz’dan tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis’teki yumruklu kavga rezilliğine CHP’li Erkek ve İYİ Parti’li Uz’dan tepki!
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmeleri esnasında çıkan ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün darp edilerek hastaneye kaldırılmasıyla sonuçlanan yumruklu kavgaya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz tepki gösterdi.

CHP’li Erkek, Meclis’te çıkan söz konusu kavgaya ilişkin tepkisini kişisel sosyal medya hesabından, “Gazi Meclis’te gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri sırasında yumruklu saldırıya maruz kalan ve aldığı darbeler nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e acil şifalar diliyoruz. Tek adamın zorbalığı her yere sirayet etmiş durumda!” ifadeleriyle yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Kavgaya tepki gösteren bir diğer isim İYİ Parti’li Uz ise, “TBMM’de AKP’li vekillerin saldırısı sonucu yoğun bakıma kaldırılan Trabzon Milletvekilimiz Sayın @huseyinorsktu‘e acil şifalar diliyorum. Yüce Meclis çatısı en kısa zamanda milletimizin oyları ile Zafer Işık gibi saldırganlardan temizlenecek. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın” dedi.

NE OLMUŞTU?

Meclis’teki bütçe görüşmeleri esnasında AK Parti ve İYİ Parti’li milletvekilleri arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşmüş, çıkan arbedede AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk atmıştı. Aldığı yumruk darbesi sonrası kalp spazmı geçiren İYİ Parti’li Öz, hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.


Başkan Gökhan’dan o habere çok sert tepki!Önceki Haber

Başkan Gökhan’dan o habere çok sert tepk...

Benzin ve motorine bu gece yarısı indirim geliyorSonraki Haber

Benzin ve motorine bu gece yarısı indiri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!