MHP'li Yıldırım'dan, Babacan'a sert tepki: "Çaresiz ve gereksizdir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yıldırım'dan, Babacan'a sert tepki: "Çaresiz ve gereksizdir"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi "ülkeye hangi faydası dokunuyor" sözleriyle eleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım sert tepki gösterdi. Yıldırım, "Siyasi ikbal peşinde, uluslararası kargaşa şebekesinin ekseninde koşan bu beyinsiz, çaresiz, geleceksizlerin liderimiz üzerinden yapmaya çalıştıkları bölücülük planı hiçbir şekilde tutmayacaktır" dedi.

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde:

Son dönemde birtakım kendini bilmez şuursuz particik baş,kancığının, akılları sıra prim yapmak için Liderimize karşı olur olmaz ithamlarla çıkış yapma girişiminde bulunduğunu izliyoruz.

Babacan çıkmış Liderimiz için " ülkeye hangi faydası dokunuyor, anlayamadım" diyor. Tabiki anlayamaz. Anlamak için "kapasite" ve "halis niyet" gerekir.

Liderimiz Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli ömrü boyunca Türk Devleti ne Türk Milletine ve Türk Coğrafyasına hizmet etmiş ve edecektir.

Burada asıl soru acaba bu kendini bilmez Babacan ve diğerleri hangi ülkelere faydalı olmak için hareket etmektedirler. Çok açık ki 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkemizde Cumhur İttifakı kurulmuş ve ülke bütünlüğü ve geleceği teminat altına alınmış, şer odakları yıkılmıştır.

Böyle bir ortamda okyanus ötesi kumandalı particiklerin türeyip liderimiz üzerinden Cumhur İttifakı na saldırmaya çalışmaları, bozgun için uğraşmaları, çok manidar olmakla birlikte düpedüz hainliktir.

Esasen bu kumandalı baş, kancıkların Ülkemizin düşmanı olan bütün soysuzlara hizmet ettiği aşikardır. Nerede bir "Türk Vatanı" düşmanı varsa bunlar onların yanında, yöresinde ve güdümünde. Pensilvanyada bunlar, Brüksel' de bunlar, Atina da bunlar... Hiç merak etmesinler bizler bütün gerçekleri apaçık bilmekte ve bütün edepsizlere Karşı, Liderimizin Türk Yurdu Bekası için daima emrinde hazır beklemekteyiz...

Siyasi ikbal peşinde, uluslararası kargaşa şebekesinin ekseninde koşan bu beyinsiz "çaresiz, geleceksizlerin" Liderimiz üzerinden yapmaya çalıştıkları bölücülük planı hiçbir şekilde tutmayacaktır. Yapmaya kalkıştıkları canbazlıkların içerisinde bocalayıp, tarihin tozlu sayfalarında kaybolup gideceklerdir. Ülkemiz düşmanı odakların oyunlarını, MHP daima bozacak ve nesiller boyunca dimdik karşılarında duracaktır..."

ALİ BABACAN NE DEMİŞTİ?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yeni kurulan 3 partiyle ilgili 'FETÖ projesi' suçlamalarına "Memleketi batırdıkları günleri bir hatırlasınlar. Ülkeye hangi faydaları dokunuyor, bu ülke için ne yapıyorlar?" diyerek karşılık vermişti.

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale'ye 57 milyon TL destekÖnceki Haber

Çanakkale'ye 57 milyon TL destek

Dardanos ve Güzelyalı sahilleri temizlendiSonraki Haber

Dardanos ve Güzelyalı sahilleri temizlen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!