MHP'li Yıldırım'dan, CHP'li Ural'a tepki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP'li Yıldırım'dan, CHP'li Ural'a tepki!
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmesi üzerinden MHP ve Cumhur İttifakı ortağı AK Parti'yi eleştiren CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'a sert tepki gösterdi.

"Milliyetçi Hareket Partisi, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın aklının alamayacağı kadar büyük ve köklü bir partidir. Metin Ümit Ural'a tavsiyem, partimiz ve liderimiz hakkında konuşurken tekrar tekrar düşünmeli, hatta partimizi ağzına hiç almamalıdır" diyen MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Kılıçdaroğlu'nun, sıcak ve yoğun gündemin arasında durduk yere vatan sevdalısı bir ülkücüyü hedef alan konuşmasının esas amacı nedir? Akıllara başka şeyler gelmektedir. Acaba kapanmasını istedikleri konular mı vardır? Gündem hızlıca değişsin mi istiyorlar? Gündemdeki gayrimeşru Anayasa çalışmalarının amacı nedir acaba... Hangi hakla ve hangi  mantıkla birtakım önemli hususlar kurcalanmak istenmektedir? Küçük düşüncelere sahip Metin Ümit Ural'a sormak isterim; Liderimize karşı başkaca taraflardan hakaretler ve saldırılar olduğunda, hassasiyetleri neredeymiş, Kılıçdaroğlu neden sesini çıkarmamış, adalet ve hukuk naraları neden atmamışlar, neden açıklama yapma gereği duymamışlar? Şimdi ortada birşey yokken, saldırgan yaklaşımla, birden belli noktalara sataşarak neyi hedeflemektedirler? Gerçekten çok  düşündürücü bir durum! Bu CHP’lilerin kafaları karışmış, akıllarından ne geçiyor bilmem. Fakat şunu çok iyi bilmelidirler: MHP Türkiye Cumhuriyeti'nin kalesidir. Türkiye Cumhuriyeti'mizin hayrına olmayan bütün hareketlerin, bütün hamlelerin karşısında, MHP dimdik ayaktadır. 2023 Lider Ülke Türkiye Vizyonu her türlü oyuna rağmen gerçekleşecektir. Kim rahatsız olursa olsun, Cumhur İttifakı bu süreci gerçekleştirmek için hazırdır ve kararlıdır."

Anahtar Kelimeler:
DEVA Partisi'nden, İYİ Parti'ye ziyaretÖnceki Haber

DEVA Partisi'nden, İYİ Parti'ye ziyaret

deneme211120Sonraki Haber

deneme211120

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!