Nedim Kayaoğlu: “Kendi çocuklarımızın neler başarabileceğini tüm Ezine’ye göstereceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nedim Kayaoğlu: “Kendi çocuklarımızın neler başarabileceğini tüm Ezine’ye göstereceğiz”
Çanakkale amatör liglerinde 1985-1996 sezonları arasında mücadele ettikten sonra kapanan Ezine 22 Eylül Spor Kulübü, 26 yıllık aranın ardından yeniden yeşil sahalarda boy göstermeye hazırlanıyor.

2021 – 2022 Sezonu Çanakkale 1. Amatör Küme A Grubunda yer alacak olan Ezine 22 Eylül Spor Kulübünde hedef Ezine’nin gençlerini kazanabilmek. Kulüp dış transfer yapmadan sadece Ezine’nin gençlerinin yer aldığı bir kadro ile lige katılmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Nedim Kayaoğlu, 22 Eylül Spor Kulübünün Ezine sporuna geçmişte olduğu gibi şimdi de hizmet edeceğini belirterek, “Amacımız ilçemizin gençlerini ve çocuklarını spor ile bütünleştirmek. Bunu yaparken de ilçemizin takımı olan 22 Eylül Spor Kulübünü yeniden canlandırmayı uygun gördük. İnşallah bu kulüp bundan sonraki süreçte başarılarıyla da adından sıkça söz ettirecek” dedi.

“TEMEL AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN SPORA YÖNELEREK KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞMALARINI SAĞLAMAK”

Kendileri için sportif başarının ikinci planda olduğunu söyleyen Başkan Kayaoğlu, “Bizim bu kulübü tekrar faaliyete geçirirken aklımızdaki tek düşünce Ezine çocuklarına nasıl sahip çıkabiliriz düşüncesiydi. A takımımızda yer alan sporcularımızın tamamı Ezineli çocuklardan oluşuyor. Kendi memleketimizin gençlerini bir araya getirdik. Çanakkale futboluna hizmet etmiş birkaç Ezineli eski futbolcu kardeşlerimize de gelip takıma ağabeylik yapmaları konusunda ricada bulunduk ve kolej takımı havasında bir takım yarattık. Buradaki temel amacımız gençlerimizin uyuşturucu, alkol, kumar gibi kötü alışkanlıklardan uzak durup kulübün sunduğu imkanlar doğrultusunda spora yönelmeleri. Çocuklarımızdan şampiyonluklar, büyük başarılar gibi bir beklentimiz yok ama inanıyoruz ki Ezine’nin gençleri bu kulübe kupalar kazandıracak” diye konuştu.


Çan Belediyesi Kitap Fuarı başladıÖnceki Haber

Çan Belediyesi Kitap Fuarı başladı

Çanakkale'de Ocak ayında 675 konut satıldıSonraki Haber

Çanakkale'de Ocak ayında 675 konut satıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!