Nick Cordero koronaya yenik düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nick Cordero koronaya yenik düştü
Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünya geneline yayılan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor. Hayatını kaybedenler arasında 41 yaşındaki Nick Codero’da bulunuyor.

Yeni tip koronavirüsün en fazla yıkıma neden olduğu ülkelerden bir tanesi olan Amerika Birleşik Devletleri’nde hastalığa yenik düşün kişilerin sayısı artıyor. Bu kişilerin arasına Broadway’in önde gelen isimlerinden ünlü tiyatrocu Nick Cordero’da eklendi.

3 aydır virüs ile savaşan Cordero’nun hastalığa bağlı gelişen kan pıhtılaşması sebebiyle bir bacağı kesilmişti. 2017 senesinden beri Codero ile evli olan Amanda Kloots, eşinin ölümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kloots yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, "Tanrının artık cennette bir meleği daha var. Biricik kocam bu sabah hayatını kaybetti. Ailesinin sevgisi ve dualarla birlikte bu dünyadan ayrıldı. Kalbim paramparça. Onsuz bir hayat hayal edemiyorum. Nick çok parlak bir ışıktı. Elvis ve ben onunla yaptığımız her şeyi özleyeceğiz.”

Kanadalı aktör Nick Cordero, 2014 Broadway müzikal Broadlet Over Broadway'de Cheech rolüyle Müzikalde En İyi Erkek Oyuncu dalında Tony Ödülü ve Müzikalde Üstün Özellikli Erkek Oyuncu dalında Drama Masası Ödülü'ne aday gösterilmişti.


Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında?Önceki Haber

Burcu Özberk kimdir, kaç yaşında?

Başkan Öz Fransa'nın İlk Türk Belediye Başkanını KutladıSonraki Haber

Başkan Öz Fransa'nın İlk Türk Belediye B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!