Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti (Recep Sarı kimdir?)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti (Recep Sarı kimdir?)
Oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti. Bir Aşk Uğruna, Melek Apartmanı, Ne Seninle Ne Sensiz, Çocuklar Duymasın, Beni Affet, Yeşil Deniz ve Şahsiyet gibi birçok ekran projesinde yer alan Recep Sarı 60 yaşındaydı.

Recep Sarı'nın vefat haberini arkadaşı ve meslektaşı Zafer Algöz duyurdu. Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı az önce vefat etmiş…Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

RECEP SARI KİMDİR?

Oyuncu, senaryo yazarı Recep Sarı, 20 Kasım 1963 tarihinde dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü 1986 yılında bitirdi. Bitirdiği yıl İzmir Devlet Tiyatrosu’na Stajyer Sanatçı olarak atandı. 1991 yılına kadar burada görev aldı ve aynı yıl tekrar Ankara Devlet Tiyatrosu’na, okul okuduğu şehre tayin oldu ve halen burada görev yapmaktadır.

2004 yılında Dönme Dolap adında bir tarihi eser kaçakçılığını konu alan bir eser yazdı. TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 2008 yılında da Foça’da çekilen Dalgakıran adlı aşk dizisini yazdı. TRT 1’de yayımlanan dizide İlhan Mansız ve Eliza Hope oynamıştı.

 

 

 


Kız Kulesi açılış için gün sayıyorÖnceki Haber

Kız Kulesi açılış için gün sayıyor

CHP’li Erkek: “Saray’ın arka bahçesi yapılmak istenen avukatlar tüm olumsuzluklara rağmen adalet için çabalamaktadır”Sonraki Haber

CHP’li Erkek: “Saray’ın arka bahçesi yap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!