Partisi tarafından disipline sevk edilmişti: Sadık Göğüsgeren'in cezası belli oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Partisi tarafından disipline sevk edilmişti: Sadık Göğüsgeren'in cezası belli oldu!
CHP'nin karşı çıktığı Saros RES Projesi'ni, Meclis'ten geçirmekle suçlanan CHP'li İl Genel Meclisi Sadık Göğüsgeren'in, özel bir whatsapp grubunda partisini eleştirdiği yazışmaları sızdırılmıştı. Göğüsgeren bunun üzerine partisi CHP tarafından disipline sevk edilmişti. Disiplin kurulunun kınama cezası verdiği Göğüsgeren'in, karara itiraz edeceği öğrenildi.

İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren'in de aralarında bulunduğu 6 CHP'li Meclis üyesi, partileri karşı çıkmasına rağmen 'evet' oyu vererek, projenin Meclis'ten geçmesini sağlamıştı.

Projenin onaylanması CHP içinde büyük tartışmalara yol açarken, İl Başkanı Metin Ümit Ural tarafından Sadık Göğüsgeren hedef tahtasına konulmuştu.

YAZIŞMALARI SIZDIRILMIŞTI

Göğüsgeren'in tepkiler sonrası özel bir whatsapp grubundaki, "Merkez İlçenin mastürbasyon sabunu olmayacak kadar onurluyuz" şeklindeki yazışması dışarı sızdırılmıştı. Göğüsgeren bu ifadeler sonrası parti disiplin kuruluna sevk edilmişti.

KINAMA CEZASI VERİLDİ

Konuyu görüşmek üzere toplanan CHP Disiplin Kurulu, Göğüsgeren'e kınama cezası verdi.

"YDK'YA İTİRAZ EDECEĞİM"

Kınama cezası sonrası açıklamalarda bulunan Sadık Göğüsgeren, "Konuyla alakalı şu ana kadar bana bir tebliğ gelmedi. Duyum doğrudur, ben de zaten sürecin bir an önce sonuçlandırılmasını söylemiştim. Ancak kınamanın kınaması da olsa ben YDK'ya itiraz edeceğim. Çünkü suçlu olacak bir durum yok. Soruşturma, lapalı bir whatsapp gurubundaki konuşmaların sızdırılması ile ilgili. Bu grup aile içidir ve aile içindeki görüşmelerin dışarıya sızdırılmaması gerekiyor. Bunları dışarıya sızdıranlarla uğraşılması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Aynalı Pazar

Anahtar Kelimeler:
Başkan Öz direksiyona geçti, Çan'da kurtuluş coşkusu yaşandıÖnceki Haber

Başkan Öz direksiyona geçti, Çan'da kurt...

Esnafı üzecek haber: Üniversite öğrencileri uzaktan eğitimden memnunSonraki Haber

Esnafı üzecek haber: Üniversite öğrencil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!