Redmi 9A ve Redmi 9C tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Redmi 9A ve Redmi 9C tanıtıldı
Çinli teknoloji devi Xiaomi, Redmi 9A ve Redmi 9C modellerini tanıttı.

Uygun fiyatları ile dikkat çeken Redmi 9a ve Redmi 9C modelleri tanıtıldı. Ekran, batarya ve kamera performasnında iddialı özelliklere sahip olan cihazlar, giriş seviyesi kullanıcılara hitap ediyor.

Kullanıcılar için geniş ekran ve daha büyük bir batarya kapasitesi sunan cihazlar tanıtıldı. 5.000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan Redmi 9A, 32 GB dahili depolama ile geliyor. Cihaz aynı zamanda 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Helio G25 yonga setinden güç alıyor.

Redmi 9A, Andorid 10 tabanlı MIUI 11 arayüzü ile kutudan çıkıyor. Cihazda 5 megapiksel çözünürlüğünde özçekim kamerası ve 13 megapiksellik tek bir arka kamerası bulunuyor.

Redmi 9C, 5.000 mAh kapasiteli batarya, 13 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel geniş açılı lens, 2 megapiksellik derinlik sensörü merceği ve parmak izi sensörü ile geliyor. Andorid 10 tabanlı MIUI 11 arayüzü ile kutudan çıkan cihaza Helio G35 yonga seti güç veriyor.

Redmi 9A ve 9C’nın bağlantı özellikleri arasında ise çift SIM yuvası, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C ve 3,5 mm ses jakı bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Çin'de yeni virüs paniğiÖnceki Haber

Çin'de yeni virüs paniği

ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladıSonraki Haber

ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!