Selçuk Semizoğlu: “Troya Zeytinyağı Festivali’ni çok değerli buluyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuk Semizoğlu: “Troya Zeytinyağı Festivali’ni çok değerli buluyoruz”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal, Troya Zeytinyağı Festivali açılışına katıldı.

Troya Zeytinyağı Festivali’nin açılış etkinliklerine katılan Başkan Selçuk Semizoğlu, festivale ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çanakkale'mizin en değerli ve katma değeri en yüksek tarım ürünleri arasında yer alan zeytinyağı ve zeytin ürünlerinin markalaşması ve tanıtımı için yapılan festivali çok değerli buluyoruz. Oda olarak da başından beri destekçisi olduğumuz Troya Zeytinyağı Festivali’nin hem şehrimizin hem de ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Çanakkale’de faaliyet gösteren paydaşlarımızla yakalanan bu ivmenin her sene büyüyerek devam ettirilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Zeytinyağı ihracatı yapmak isteyen, yurt dışı alternatif pazarlara açılmayı hedefleyen, dış ticaret veya markalaşma konularında devletimiz tarafından sağlanan tüm destekler hakkında bilgi almak isteyen tüm üyelerimizi Odamızın Dış Ticaret Destek Merkezine davet ediyorum. Festivalin hazırlanması için Çanakkale Zeytinyağı ve Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Odamızın 4 no’lu Meslek Komite Başkanı Erdinç Üzen ile Çanakkale Turizm Tanıtım Derneği Başkanı İsmet Balkan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”


CHP’de baltalar toprağa gömüldü: Birlikte sahaya iniyorlarÖnceki Haber

CHP’de baltalar toprağa gömüldü: Birlikt...

Bülent Turan: “Çanakkale’deki yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor”Sonraki Haber

Bülent Turan: “Çanakkale’deki yol çalışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!