Semizoğlu: “Tüm sektör temsilcilerimizi ve halkımızı Zeytinyağı Festivali’ne davet ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Semizoğlu: “Tüm sektör temsilcilerimizi ve halkımızı Zeytinyağı Festivali’ne davet ediyoruz”
Çanakkale Zeytinyağı ve Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı ve ÇTSO 4 no’lu Komite Başkanı Erdinç Üzden, ÇTSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, 9-10 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Troya Zeytinyağı Festivali çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Erdoğan, Ersin Kahraman, Özgür Ekşi ve Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“SEKTÖR TEMSİLCİLERİMİZİ VE TÜM HALKIMIZI 9-10 EKİM’DE SUNSAN OTEL’E BEKLİYORUZ” 

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İlimizin önde gelen tarım ürünleri arasında yer alan zeytinyağının markalaşması ve ekonomimize daha fazla katma değer yaratması için gerçekleştirilen çalışmadan büyük memnuniyet duyuyoruz. Odamızın zeytinyağı sektör temsilcisi ve 4 no’lu Meslek Komite Başkanımız Erdinç Üzden’e sürecin en başından beri destek verdik. Tüm sektör temsilcilerimizi ve halkımızı 9-10 Ekim tarihlerinde SunSan Otel’de gerçekleştirilecek Zeytinyağı Festivali’ne davet ediyoruz” dedi.  


Buzlar eriyor: Başkan Gökhan’dan, CHP’li Erkek’e ziyaretÖnceki Haber

Buzlar eriyor: Başkan Gökhan’dan, CHP’li...

Yunuslar kovaladı, balıkçılar avladı: 15 bin adet lüfer yakaladılarSonraki Haber

Yunuslar kovaladı, balıkçılar avladı: 15...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!